İki resim arasındaki 3 gizli farkı bulmak neredeyse imkansız! 9 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor..

İki resim arasındaki 3 gizli farkı bulmak neredeyse imkansız! 9 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor..

Bir avcı ile köpeğinin iki resmi arasında üç fark var. Hepsini 9 saniyede tespit edebilir misiniz? Bu farkı bulma bulmacasıyla zihninizi test edin.

Farkları tespit etme bulmacaları, görsel hatırlamanızı ve zihinsel çevikliğinizi geliştirmenin mükemmel yoludur. Neredeyse aynı iki resim arasındaki farkları söylemek oldukça zor bir iş olduğundan, gözlem becerilerinizi ve ayrıntılara olan dikkatinizi zorlarlar.

Günümüz dünyasında güçlü zihinsel yetenekler her zamankinden daha önemli. Farkı bulma oyunları, gözlem becerilerinizi geliştirmenin ve bilişsel yetenekleri teşvik etmenin en iyi yollarından biridir.

Yani, beyninizi çalıştırırken aynı zamanda zaman öldürmenin eğlenceli bir yolunu arıyorsanız, farkı bulma bulmacaları harika bir seçenektir. Bir şeyleri gözlemleme konusunda ne kadar yeteneklisiniz? Hadi bulalım.

1-016.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULUN

İki resme bir göz atalım: Yan yana duran iki fotoğrafta uzaktaki bir şeye nişan alan silahlı bir avcı ve yanında küçük bir köpek yavrusu görülüyor. İki resim, aralarındaki üç fark dışında neredeyse aynı. İki resim arasındaki farkları tespit etmek neredeyse imkansızdır. Yalnızca çok iyi gözlem becerisine ve dikkat süresine sahip biri onları kolayca fark edebilir.

Öyleyse becerilerinizi test edelim. Yukarıdaki görsellerin 3 farkı var. Hepsini bulabilecek misin? Bu farkları bulma bulmaca oyunu için süre sınırını 9 saniye olarak belirledik. Zamanlayıcılarınızı ayarlayın ve başlayın.

Çok sayıda çalışma, zeka oyunları, optik illüzyonlar ve farkı bulma bulmacalarını çözmenin, bilişsel becerilerinizi artırmaya yardımcı olduğu için beyniniz için iyi olduğunu kanıtladı.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Farkları buldunuz mu? Süreniz doldu. İki resim arasındaki tüm farkları görebildiyseniz tebrikler. Bunları bulamadıysanız endişelenmeyin, aşağıda çözümü açıkladık.

Bir avcı ile köpeğinin iki resmi arasındaki farkları bulmanız istendi. İşte bu farkı bulma bulmaca oyununun çözümü:

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN