İlber Ortaylı-Gülseren Buğdaycıoğlu tartışmasıyla gündeme gelmişti! 'Yalı Çapkını' hakkında ortaya çıkan detay herkesi şaşırttı

İlber Ortaylı-Gülseren Buğdaycıoğlu tartışmasıyla gündeme gelmişti! 'Yalı Çapkını' hakkında ortaya çıkan detay herkesi şaşırttı

Star Tv'nin yeni sezona damga vuran dizisi Yalı Çapkını, hem reyting sıralamalarında hem de YouTube izlenmelerinde rakiplerini açık ara farkla geride bırakmaya devam ederken dizi, İlber Ortaylı- Gülseren Budayıcıoğlu tartışması sonrasında en çok konuşulan konular arasında yer almıştı. Reyting rekortmeni dizi hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Son dönemin en başarılı yapımları arasında yer alan 'Yalı Çapkını' dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü dizi İlber Ortaylı- Gülseren Budayıcıoğlu tartışması sonrasında en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Reyting rekortmeni dizi hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı geçtiğimiz günlerde Kafa Dergisi'nin Youtube kanalı olan KAFA TV'de yayınlanan 'İlber Ortaylı Cahille Sohbeti Kestim' programına katılarak gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlamış ve son dönemde yazdığı romanlarla Yalı Çapkını, İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Terzi, Kral Kaybederse ve Kardeş dizilerine ilham kaynağı olan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nu isim vermeden hedef almıştı.

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı: Dünya Türkleri bekliyor

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU'NU HEDEF ALDI: HASTA DOSYALARIYLA SENARYO YAZIYOR

Ortaylı, Budayıcıoğlu hakkında "Şimdi öyle günlere geldik ki millet hasta dosyalarıyla senaryo yazıyor. Bu ne kadar doğru ben bilmem, meslektaşları bunu sormalı. Anlayan anlıyor" demişti.

BUDAYICIOĞLU'NDAN CEVAP GECİKMEDİ

Gülseren Budayıcıoğlu ise İlber Ortaylı'nın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt vererek 'Gönül işi' yaptığını vurgulamış ve aslında bir tıp doktoru olduğunu kaydederek kendisine yöneltilene eleştiriler karşısında üzüntü duyduğunu açıklamıştı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? İşte dizilere ilham olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kitapları - Televizyon Haberleri

Budayıcıoğlu ayrıca bu tür kitapların tüm dünyada yazıldığını belirtmişti. Budayıcıoğlu'nun ünlü tarihçiye verdiği yanıt sonrasında gözler İlber Ortaylı'ya çevrilirken 'Yalı Çapkını' dizisi hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, İlber Ortaylı- Gülseren Budayıcıoğlu tartışması sonrasında en çok konuşulan konular arasında yer alan Star TV'nin başarılı projesi Yalı Çapkını dizisinin çekimleri Gaziantep ve İstanbul'da gerçekleşirken dizinin Gaziantep çekimlerinin Millet Hanı'nda yapıldığı öğrenildi.

2-002.jpg

SABANCI AİLESİNE AİT YALIDA ÇEKİLİYOR

İstanbul'daki sahnelerin Beylerbeyi'nde bir yalıda çekildiği kaydedilirken herkes 'Yalı Çapkını'ndaki yalı kimin?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Dizide yer alan yalının Sabancı ailesine ait olduğu öğrenildi.

Star Tv'nin yeni sezona damga vuran dizisi Yalı Çapkını, hem reyting sıralamalarında hem de YouTube izlenmelerinde rakiplerini açık ara farkla geride bırakmaya devam ederken sosyal medyada diziyle ilgili en çok konuşulanlardan biri de dizinin çekildiği yalı oldu.

Sabancı ailesine ait olan Beylerbeyi’ndeki yalı, geçen sezon da Masumiyet dizisine ev sahipliğini yapmış ve o dönem Gold Film, Sabancı ailesine aylık 225 bin TL ödemişti.

Yalı Çapkını Yalısı

ORTAYA ÇIKAN GERÇEK HERKESİ ŞAŞIRTTI: AYDA 600 BİN TL KİRA

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalı Çapkını için ise OGM Pictures aylık 600 bin TL’ye anlaşma yaptı. Dilek Sabancı, tıpkı geçen yıl 13 bölüm süren Masumiyet dizisinde olduğu gibi yalının tüm kira gelirini engelliler için bağışlıyor.

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU

Cuma akşamları seyirciyle buluşan Yalı Çapkını’nın kadrosunda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN