İlker Kaleli ekranlara 'Arak' ile dönüyor

İlker Kaleli ekranlara 'Arak' ile dönüyor

Ünlü oyuncu İlker Kaleli, bir süredir uzak olduğu televizyon ekranlarına “Arak” adlı dizi projesiyle geri dönüyor. Murat Can Oğuz’un yapımcı, Ender Mıhlar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizi Show TV'de yayınlanacak. Yapımın konusu ise merak konusu oldu.

Son dönemin en popüler oyuncularından İlker Kaleli, sonunda ekranlara geri dönme kararı aldı. "Kayıp Şehir" ve "Poyraz Karayel" dizisiyle şöhrete kavuşan, sektörün en çok teklif alan oyuncularından olsa da projelerini titizlikle seçen Kaleli, Most Yapım’ın merakla beklenen “Arak” adlı dizi projesiyle anlaşma yoluna girdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Murat Can Oğuz’un yapımcı, Ender Mıhlar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı Arak’ta İlker Kaleli, "Kara" adlı bir karakteri oynamaya hazırlanıyor. Show TV için hazırlanan dizinin çekimleri İstanbul’da yapılacak.

ULUSLARARASI PROJELERDE DE ROL ALIYOR

Çok iyi seviyede İngilizcesi nedeniyle yabancı yapımlardan da teklif alan oyuncu, BBC-Netflix ortak yapımı “The Serpent“ta rol almıştı. İlker Kaleli’nin merakla beklenen diğer uluslararası projesi ise İspanyol Antenna 3 kanalı için çekilen “La Passion Turca”… Ünlü oyuncunun İspanyol yıldız Meggie Civantos ile başrolü paylaştığı “La Passion Turca”nın 2024 Ocak’ta yayına girmesi planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN