ING Bank müşterileri bayram edecek! Peş peşe gelen kampanyalara bir yenisi daha eklendi: Hediye bonuslarda son düzlük!

ING Bank müşterileri bayram edecek! Peş peşe gelen kampanyalara bir yenisi daha eklendi: Hediye bonuslarda son düzlük!

ING Bank müşterilerine özel kampanya sunulmaya devam ediyor. Haziran ayına özel olarak yeni fırsatlar verilirken kredi kartı olan kişiler bu haberle beraber havalara uçacak. ING Bank yeni kampanya başvuru şartları ve tüm detaylar...

Banka kendi müşterilerine özel kampanya düzenlerken yeni kampanya katılım şartları yayınlandı. ING Bank tarafından sunulan fırsatta 240 TL bonus vereceğini resmi sayfasından duyurdu. 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyadan yararlanmak için gerekli şartlar haberimizde yer almaktadır.

ING BANK BONUS DAĞITIYOR

Hemen hemen her vatandaşın en çok dikkatini çeken ve katılımın yüksek oranda yapıldığı kampanya için şartlar açıklandı. ING Bank'tan gelen paylaşımlar üzerine banka müşterilerine özel bonus üye iş yerlerinde yapacakları market alışverişlerinde 250 TL bonus kullanma fırsatı veriliyor.

ıng bank bonus

BONUS KAMPANYA BAŞVURU ŞARTLARI

ING Bank tarafından verilen bonus kampanyası 30 Haziran tarihinde son bulurken bonus üye iş yerlerinde farklı günlerde ve tek seferde 500 TL ve üzeri harcamalarda ise ikinci alışverişe özel 40 TL ve toplamda ise 240 TL bonus hesaplara tanımlanır.

Bahsi geçen kampanyadan yararlanmak için GIDA yazıp 2205'e kısa mesaj göndererek başvuru yapılabilir. Bonus kampanyasından yararlanmak için market alışverişlerinin farklı zamanlarda yapılmasına dikkat edilir.

Bankanın resmi internet sayfası üzerinden veya müşteri hizmetlerinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN