İnsanları deliye çeviren zeka bulmacası! Gizli N harfini 11 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor!

İnsanları deliye çeviren zeka bulmacası! Gizli N harfini 11 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor!

Sadece yüksek IQ'lu oyuncular bu zorlu zeka bulmacasında 11 saniyede gizli olan tek harfi bulabilir. Şimdi görüş yetenekleri test et.

Bu akıllara durgunluk veren bulmacada, M harfinin 11 sırasını göreceksiniz, ancak sizin göreviniz aralarındaki gizli N'yi bulmak. İlk bakışta göründüğü kadar kolay değil çünkü zihniniz size oyunlar oynamaya başlayacak.

Farklı bir şekilde düşünmek için zihninize meydan okumalısınız ve henüz en kötü kısımdan bahsetmedik, bunu yapmak için sadece 11 saniyeniz var.

1-002.jpg

GİZLİ HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Resimdeki gizli harfi 11 saniye içinde tespit etmeyi başarırsanız, işte o zaman gerçekten yüksek IQ'ya sahip olmakla övünebilirsiniz.

Tek harfi bulmak için tüm satır ve sütunlara hızlıca göz atmaya çalışın. Gerçekten bulmakta zorlanıyorsanız, bilmecenin cevabını aşağıda yayınladık - bilmek istemiyorsanız burada durun.

GİZLİ HARFİ GÖRDÜN MÜ?

Çalışmalar, zorlu zeka oyunları yaparak genel bilişsel işlevinizi geliştirebileceğinizi ve hatta hafızayı artırabileceğini göstermiştir. Öyleyse neden bu zeka bulmacasını denemiyorsunuz? Açıklamara göre, bu yeni zeka oyununu tamamlamayı başarırsanız, yüksek IQ'nuz var demektir. Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? Resmin üst yarısına bakın. Gizli harfi gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

N, üçüncü satır ile beşinci sütun arasındaki kesişme noktasında gizlidir. Zaman sınırı içinde bulmayı başardıysanız, kesinlikle harika bir zekanız var. Aşağıdaki resmi kontrol ederek cevaba ulaşabilirsiniz.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN