İnsanların %99'u resimdeki 3 gizli kızı bulamıyor! 9 saniyede bulanların IQ'su Einstein kadar yüksek çıkıyor!

İnsanların %99'u resimdeki 3 gizli kızı bulamıyor! 9 saniyede bulanların IQ'su Einstein kadar yüksek çıkıyor!

Resimdeki adam üç kızını arıyor. Onları verilen sürede bulabilir misin? Gözlerinizin ne kadar keskin olduğunu test edelim.

Optik illüzyonlar, sıklıkla göz önünde bir şeyi gizleyen akıl almaz resimlerden oluşan bulmacalardır. Araştırmacılara göre, bu yanıltıcı bulmacaları çözmek, problem çözme ve gözlem becerilerinizi önemli ölçüde geliştirebilecek harika bir beyin egzersizi sağlıyor. Ayrıca bu yanıltıcı bulmacaları çözmenin konsantrasyon gücünüzü iyileştirdiği ve ruh halinizi iyileştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu nedenle, kötü veya sıkıcı bir gün geçiriyorsanız, bir optik illüzyon bulmacası çözün. Ve gözlem becerilerinizi test etmenin bir yolunu arıyorsanız, başka bir optik bulmacayı çözün. Neyse ki, bugün sizin için harika bir yapboz hazırladık. Hadi başlayalım.

1.jpg

RESİMDEKİ 3 GİZLİ KIZI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim, Abraham bir adamın yan profilidir. Resimdeki adam, kendisiyle saklambaç oynayan üç yaramaz kızını arıyor. Şimdi, adamın kızlarını bulmak senin görevin. 3 gizli kadını bulmak için 9 saniyen var. Hazır mısın?

Telefonlarınızı alın, zamanlayıcılarınızı ayarlayın ve başlayın. Her şey gönlünce olsun!

Kızları ancak çok keskin gözleri olan kişiler bulabilir. Onlardan biri misin? 9 saniyelik zamanlayıcı sona erdiğinde öğreneceğiz. Ve geldiğinde, doğru yapıp yapmadığınızı görmek için aşağı kaydırın.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Resimdeki 3 gizli kızı 9 saniye içinde bulanları tebrik ederiz. Ancak gizli kızların nerede saklandığını hala bulamayanlar cevabı öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilir. İşte adamın üç kızı:

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN