İnsanların %99'u resimdeki gizli insan yüzünü bulamıyor! 15 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

İnsanların %99'u resimdeki gizli insan yüzünü bulamıyor! 15 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Bu zorlu zeka oyunu, aslında bir dahi olup olmadığınızı anlamanıza yardımcı olabilir. Meydan okumaya hazır mısın? O zaman resimdeki gizli yüzü zaman sınırı içinde bulun.

Zeka oyunları, zihninizi keskin tutmanıza, problem çözme becerilerinizi test etmenize ve odaklanmanıza yardımcı olabilir. Bulmacalar beyninize bilişsel bir egzersiz yapabilir, yeteneklerini harekete geçirebilir ve hatta hafızanızı geliştirmenize yardımcı olabilir.

Öyleyse, meydan okumayı üstlenmeye hazırsanız, neden bu yeni, akıllara durgunluk veren illüzyonda gizli yüzü bulmaya çalışmıyorsunuz? Resimdeki yüzü 15 saniye içinde yalnızca dahilerin bulabileceğini iddia ediliyor. Yapabilir misin?

1-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YÜZÜ BULABİLİR MİSİN?

Bu zorlu bulmaca, aynı anda yalnızca bir göreve konsantre olmanıza bile yardımcı olabilir. Fakat çözmen ne kadar sürer? Neden bir zamanlayıcı başlatıp sevdiklerinize karşı yarışmıyorsunuz?

Açıklamalara göre, 15 saniyelik zamanlayıcıyı geçmeyi başarırsanız, olağanüstü zekaya sahipsiniz. Bunun nedeni, beyninizin size orada olmadığını söylediği bir şeyi tanımlamayı başarmış olmanızdır.

GİZLİ YÜZÜ GÖRDÜN MÜ?

Zeka bulmacaları, olağanüstü yaratıcılık ve mantıksal akıl yürütme ile birlikte benzersiz bir zihniyet gerektirir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resimde gizli olan yüzü bulmak için hem niteliksel yeteneklerinizi hem de görsel keskinliği kullanmalısınız. Üstelik o kadar da zor değil, tek yapmanız gereken hiçbir ipucunu kaçırmadan beyin gücünüzü kullanmak.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Eğer zorlanıyorsanız, yardımcı olması için resmi ters çevirmeyi deneyin. Cevabı aşağıda yayınladık, bu yüzden haklı olup olmadığınızı öğrenmek için bir cevabı kontrol edin.

Çok sayıda araştırmaya göre zor bulmacalarla uğraşmak ve beyninizi çalıştırmak beyninizi keskinleştirmeye yardımcı olabilir.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN