IQ'nuzu kanıtlamak için zeka testi! Resimdeki farklı kadını 12 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

IQ'nuzu kanıtlamak için zeka testi! Resimdeki farklı kadını 12 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Bugün sizin için yeni bir meydan okuma bulduk, size birçok kadının çizimlerinin olduğu bir resim verildi ve tüm bu kadınlar arasından farklı olanı bulmanız gerekiyor. Bu mücadeleyi kazanmak için verilen süre sadece 12 saniyedir.

Zeka bulmacaları çok ilginç ve çözmesi eğlenceli ama çözmek için konsantrasyona ihtiyacın var. Bu zeka bulmacası mücadelesinde, farklı satırlarda ve sütunlarda verilen birçok kadın var. 10 saniye içinde görseldeki farklı olan tek kadını bulursanız bu testin galibi siz olacaksınız. Bulmacaya başlamadan önce görseli çok dikkatli bir şekilde gözden geçirin çünkü içinden farklı olanı bulmak oldukça zor.

1-009.jpg

RESİMDEKİ FARKLI KADINI BULABİLİR MİSİN?

Zeka bulmacalarının yeni mücadelesinde, bugün sizin için kucağında bir bebeği ile birlikte yan yana dizilmiş çok sayıda aynı kadın resmi paylaştık. Ancak resmin bir yerinde gizli farklı bir kadın var ve kartal gözünüz varsa 12 saniyede farklı olan tek kadını bulun. Sosyal medya üzerinde Bir okuyucu "Kolay bir göz testi" diye eleştirdi. Ancak insanların sadece %90'ı farklı kadını görebiliyor. Diğer kullanıcılar farklı olan kadını bulmakta zorlandıklarını itiraf etti. Verilen zaman sınırı içinde bulabilir misin?

FARKLI KADINI GÖRDÜN MÜ?

Optik İllüzyonlar, insan beyniyle oyunlar oynamakta harikadır. Bazıları ayrıca gizli kişiliklerimizi ve arzularımızı belirlememize yardımcı olur. Ve sonra, amacı çevrenizdeki her şey hakkındaki farkındalığınızı test etmek olacaktır. Bu tür görüntüler hem beyninizi çalıştırır hem de zamanınızı daha keyifli hale getirir. Acele edin zaman bitiyor. Resimdeki farklı kadını buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki farklı kadını ilk bakışta fark ettiniz mi, yoksa hala anlamakta zorlanıyor musunuz? Gizli kadını bulan okuyucular, bu mücadelenin galibi oluyor. Hala bulamayanlar ise aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN