IQ'nuzu test etmek için zeka oyunu: Hangi öğrencinin sınıfta kopya çektiğini 17 saniye içinde bulabilir misin?

IQ'nuzu test etmek için zeka oyunu: Hangi öğrencinin sınıfta kopya çektiğini 17 saniye içinde bulabilir misin?

IQ'nuzu test etmek için zeka bulmacası: Bu beyin bulmacasında, sınıfta ve bir öğretmenin varlığında hangi öğrencinin kopya çektiğini belirlemeye çalışın. Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar bu resimdeki hileciyi 17 saniye içinde görebilirler!

Bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünce ile çözüldüğü için zeka bulmacaları basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Bu tür IQ testleri, Zeka Bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Ayrıca soruna bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır. Bu tür zeka oyunlarına çözüm bulma konusunda biraz farklı düşünmeniz gerekiyor çünkü cevap hemen önünüzde olmayacak. Bu akıl bulmacalarını çözerken, problemi analiz etmeniz ve analitik becerileri kullanarak cevaba ulaşmanız gerekir. Bu yüzden, sınıfta kopya çeken öğrenciyi tanımlamanız gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

1-005.jpg

SINIFTA HANGİ ÖĞRENCİNİN KOPYA ÇEKTİĞİNİ 17 SANİYE İÇİNDE TESPİT EDEBİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde sınıfta hangi öğrencinin kopya çektiğini belirlemeniz gerekiyor. Bu resim, sizi hile yapan öğrencinin hangisi olduğunu bulmaya zorlar. Sınıfta oturan ve bir öğretmenin huzurunda sınava giren birçok öğrenci var. Ama sınavda kopya çekmeye çalışan bir öğrenci var.

Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekiyor. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden çok fazla kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

KOPYA ÇEKEN ÖĞRENCİYİ TESPİT EDEBİLDİN Mİ?

Öğrencilere dikkatli bakarsanız herkesin biraz kafası karışmış ve kâğıdı doldurmaya çalışıyor. Herkes ya önüne, ya sağa ya sola bakıyor ya da sınav kağıdına ne yazacağını merak ediyor. Ayrıca öğretmen sınıftaki tüm öğrencileri gözetliyor. Şimdi sınıfta hangi öğrencinin kopya çektiğini belirleyelim.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Sağ köşedeki öğrencinin yanında oturan arkadaki çocuğa bakarsanız, çocuğun cevapların kolunda yazılı olduğunu görebileceksiniz. Çocuk sol koluna bakarak kağıda yazıyor. Yani, bu zihinsel testin cevabı, sol kolunda cevapları yazılı olan çocuğun sınavda kopya çeken çocuk olduğudur.

2-005.jpg

Yukarıdaki zeka oyunu, zeka ve gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bulmacayı öngörülen süre içinde çözmek için yanal düşünmeyi gerektirir. Ancak, cevabı birkaç saniye içinde çözdüyseniz kesinlikle tatmin olacaksınız. Bu zeka oyunu, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yolu. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi bilmenin iyi bir yoludur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN