İrem Derici konsere değil hastaneye kaldırıldı! 3 gün tek kelime etmesi yasak

İrem Derici konsere değil hastaneye kaldırıldı! 3 gün tek kelime etmesi yasak

Ünlü şarkıcı İrem Derici, hastaneye kaldırıldığı ve büyük bir enfeksiyon geçirdiği açıklamasında bulundu. Sağlık durumuyla ilgili endişe verici bir durumu olduğunu belirten Derici, üzücü haberini hayranlarına duyururken, 3 gün boyunca konuşmamanın da yasak olduğunu açıkladı.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde düzenlenen 18. Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali'nde sahne alması beklenen İrem Derici, aniden rahatsızlandı. Bugün saat 21.00'de sahne alması planlanan şarkıcı, kusma ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda büyük bir enfeksiyon geçirdiğini ve ses tellerine de yansıdığını belirtti. Doktorlarının 3 gün boyunca konuşma yasağı koyduğunu açıklayan şarkıcı, festivaldeki konserine katılamayacağını üzüntüyle duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

irem-derici-iddiali-sahne-tarziyla-dikkat-cekti-atesi-sen-mi-1200x675.jpg

Sosyal medya hesabından hayranlarına açıklamalarda bulunan İrem Derici, “Sabaha karşı yüksek ateş ve kusmayla hastaneye kaldırıldım. Büyük bir enfeksiyon geçiriyorum ve 3 gün konuşmam dahi yasak, ses tellerime de yansıdı bu durum. Son dakikaya kadar kortizonlarla ayaklanırım belki diye uğraştık ama nafile. Haftalardır dört gözle beklediğim Akçakoca Belediyesi’nin düzenlediği festivale katılamayacağımı inanılmaz büyük bir üzüntüyle belirtmek istiyorum. Ben ne hallerde sahneye çıktım ama ses gidince elden bir şey gelmiyor. Herkesten çok özür diliyorum, size söz daha büyük bir enerjiyle en güzeli size borcum olsun" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN