İrem Derici'nin estetiksiz hali korkuttu! Görenler inanamadı

İrem Derici'nin estetiksiz hali korkuttu! Görenler inanamadı

Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı İrem Derici, bu defa yaptığı estetiklerle gündeme geldi. Sık sık eski haliyle gündeme gelen Derici, kendisiyle alay etti. Bakın İrem Derici eski görüntüsü için ne dedi?

Şarkıcı İrem Derici, yaptığı estetikleri tiye aldı. Yıllar içerisinde büyük değişim yaşayan ünlü şarkıcı tekrar gündeme gelen eski hali için "Eski halim, şimdikinin halası gibi!" yorumunda bulundu. Bakın İrem Derici eskiden nasılmış?

632c260f214ed8190cae9960.jpg

ESTETİKSİ HALİ OLAY OLDU

Aşk hayatında yaşadıklarıyla magazin gündeminden düşmeyen İrem Derici, geçirdiği estetik operasyonlarla da konuşulmaya devam ediyor.

maxresdefault.jpg

Her fırsatta eski haliyle gündeme gelen Derici, bu kez kendiyle alay etti.

maxresdefault-1.jpg

KENDİSİYLE ALAY ETTİ

Derici, estetiksiz hali için ilginç bir benzetmede bulundu. Yaptığı estetiklerle bambaşka birine dönüşen ünlü şarkıcı eski halini 'Hala' diye nitelendirdi.

es.jpg

Derici'nin estetiksiz görüntüsüne ise "Paranın gücü" "Doktoru sanat eseri yaratmış" gibi yorumlar yaptı. Peki sizce İrem Derici'nin eski hali mi şimdi ki hali mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN