İş arayanlar dikkat! Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı yapacak: Şartlar belli oldu

İş arayanlar dikkat! Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı yapacak: Şartlar belli oldu

İş arayan insanlar internet üzerinden yayımlanan iş ilanlarını yakından takip ediyor. Peki Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları merakla araştırmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı bünyesine tam 30 bin personel alımı yapılacak! Peki şartlar neler? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI BÜNYESİNE 30 BİN PERSONEL

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımları ile ilgili bilgiler 14 Mayıs genel seçim öncesinde paylaşılmıştı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Bakanlık bünyesine alınacak 30 bin personel alımı ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı

Bakanlık bünyesine yapılacak 30 bin 62 personel ile ilgili Hulusi Akar nitelikli insan gücünün çok kıymetli olduğunu ve genç adayların Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine beklendiğini söyledi. Bu sene içinde tam 30 bin 62 personel alımı yapılacağını duyuran Bakan Hulusi Akar'ın açıklamaları sonrası adayların araştırmaları hız kazandı ancak Bakanlık ve Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine alınacak personel alımları ile ilgili başvuru tarihi ve başvuru şartı ile ilgili detaylar henüz paylaşılmadı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN