İş hayatında zorlu günler sizi bekliyor! Koç, boğa, aslan, başak, terazi ve balıklar... İşte 5 Aralık 2023 günlük burç yorumu

İş hayatında zorlu günler sizi bekliyor! Koç, boğa, aslan, başak, terazi ve balıklar... İşte 5 Aralık 2023 günlük burç yorumu

İş yerinde yeni bir rol veya başka bir sorumlulukla zorlu bir serüvene başlangıç yapmış olabilirsiniz. Bunun zorlu olması, yolunuzu bulamayacağınız ve hatta yaptığınız işte mükemmelleşmeyeceğiniz anlamına gelmez.

5 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kaderinizin yazarı siz misiniz yoksa hayatınızdaki son olayların mevcut hikayenizi yaratmasına izin mi veriyorsunuz? Hayatınız üzerinde sizi daha fazla etkin kılacak yeni bir girişimle geleceğinizde bir fark yaratmak için yola çıkmış olabilirsiniz, ancak cesaretinizi kıran birkaç sorun yaşadınız. Şimdi sanki akıntının kurbanı olmuş, öylece yüzüyormuşsunuz gibi görünebilir. Ancak siz kurban değilsiniz ve kendinize kendi gücünüzü ve kararlılığınızı hatırlatmanız gerekiyor. Birazcık çabayla işleri tersine çevirebilirsiniz. Bunu ne kadar erken yaparsanız o kadar iyi olur.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir kişi ne kadar yetenekli olursa olsun, mükemmel olarak başlamaz. Yetenekleri harika olabilir ama yine de onu şekillendirmek gerekir. Olimpiyat kalibresindeki bir buz patencisinin bile hareketleri öğrenmesi, dönüşleri mükemmelleştirmesi ve elbette rekabetçi kalabilmek adına en iyi fiziksel formda kalmak için çalışması gerekir. Şu anda bir yeteneğinizle ilgili bir arayıştan vazgeçmenin eşiğinde olabilirsiniz. Yakın zamanda yaşadığınız bir başarısızlığın düşündüğünüz kadar yetenekli olmadığınız anlamına gelip gelmediğini merak ediyor olabilirsiniz, ama öylesiniz. Yeteneğinizi mükemmelleştirmek için kendinize bir şans verin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Tavsiye almak için birine mi başvuruyorsunuz, yoksa onayını almak istediğiniz için mi o kişinin fikrini soruyorsunuz? Bu size ince bir fark gibi görünebilir ancak aslında çok büyüktür. Çabanızın mümkün olduğunca mükemmel hale getirilebilmesi için objektif olarak değerlendirmek amacıyla gerçekten sadece yaptığınız bir şey hakkında geri bildirim ve görüş almak istemeniz akıllıcadır. Ancak asıl amacınız o kişinin sizi onaylamasıysa, o zaman biraz geri çekilmeniz gerekir. Üzerinde çalıştığınız şey hakkında kendinizi iyi hissediyorsanız, başka birinin onayına ihtiyacınız olmamalıdır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Birinin size karşı kaba davranması, iyileşmeyen derin bir yara gibi hissettirir. O kişinin yorumları zalimce olabilir ve hassas bir ruh olarak, ne kadar uzun zaman önce olmuş olursa olsun, muhtemelen o yaranın hala kanadığını hissediyorsunuz. Ancak bu yarayı düşünmeye devam etmek zorunda değilsiniz ve dikkatinizi ne kadar çabuk başka bir yere yönlendirirseniz, o kadar çabuk iyileşecektir. Sadece şu şekilde düşünün: Eğer biri size karşı acımasızsa, dikkatinizi hiçbir şekilde hak etmiyor demektir. İyi bir karaktere sahip olmayan birinin sizi şekillendirmesine izin vermeyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir gölete bir taş atmak bir dalgalanma yaratacak ve su sürekli genişleyen bir daire şeklinde merkezden dışarı doğru hareket edecektir. Ancak sonunda bu dalgalanma kaybolacaktır. Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek için son zamanlarda gösterdiğiniz çabanın yarattığı tek etkinin bu olduğunu düşünebilirsiniz, ancak şimdiye kadar bunun yalnızca başlangıcını gördünüz. Umudunuzu kaybetmeyin. Küçük bir şey değişti, ancak bu küçük değişimin dalgalanma etkisi olacaktır. Sabırlı olun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş yerinde yeni bir rol veya başka bir sorumlulukla zorlu bir serüvene başlangıç yapmış olabilirsiniz. Bunun zorlu olması, yolunuzu bulamayacağınız ve hatta yaptığınız işte mükemmelleşmeyeceğiniz anlamına gelmez. Şu anda, hatalarınızın ya da deneyim eksikliğinizin başkalarının gözüne battığını hissediyor olabilirsiniz, ancak bu sadece sizin hayal gücünüzdür. Kendinize alışmak ve öğrenmek için zaman tanırsanız, artık kendinizi uyumsuz biri gibi hissetmeyeceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sizin için bir kapı açılmak üzere. Zamanı geldi. Yine de sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Bir an bile fazla beklememeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Ve bu nedenle, meseleleri kendi kontrolünüze almakta haklı hissedebilirsiniz. Ancak bir an için ileriyi düşünün. İstediğiniz bir şeyi elde etmek üzere olsanız bile, meseleyi zorlarsanız, bu size pek de takdire şayan bir şekilde yansımayacaktır. Sadece sabırlı ve nazik olun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Özel hayatınızdaki biri size neredeyse duygusuz görünebilir. Oldukça duygusal biri olarak bu durumla ilişki kurmakta zorlanabilirsiniz. Her ne kadar mahremiyet ve kendini koruma duygusuyla hislerinizi gizleyen biri olsanız da, derin bir duygusal yaşamınız var. Peki size bu yolla yanıt vermeyen birine nasıl ulaşabilirsiniz? Sadece denemeye devam edersiniz. O kişi zannettiğinizden daha derin ve daha duygusal olabilir. Söyledikleriniz ve hissettikleriniz eninde sonunda bir etki yaratacaktır, pes etmeyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Zor ve duygu yüklü bir durumla baş etmeye çalışırken biri ya da belki de herkes size karşıymış gibi görünebilir. Kimse olayları ele alış biçiminizden hoşlanmıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Elbette aykırı davranmaya yabancı değilsiniz, ancak bu kez bir şeyler farklı gelebilir. Duygularınızın derinliği olabilir ve karmaşık bir ilişkiyle uğraşıyor olabilirsiniz. Ancak farklı, daha yumuşak, daha içten bir yaklaşım denerseniz, işe yarayabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Birisi sizi yaptığınız bir şeyde fazla tutumlu olmakla mı suçluyor? Başka bir deyişle, sizin cimri olduğunuzu mu ima ediyor? Hiç kimsenin sizi yargılama hakkına sahip olmadığını unutmayın. Ancak en önemlisi, tasarruf etmek ya da ihtiyacınız olan her şey için en iyi fırsatları yakalamak için elinizden gelenin en iyisini yapmanızda yanlış bir şey yok. Aynı sonuçları alabilecekken neden gerekenden daha fazla yatırım yapasınız ki? İşin püf noktası da bu; eğer standartlarınızı daha ucuza koruyabiliyorsanız, o zaman kesinlikle bunu yapın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yakın zamanda birisi yarattığınız veya başardığınız, gurur duyduğunuz bir şeyi eleştirdiğinde egonuzun zedelendiğini hissetmiş olabilirsiniz. Fakat o kişinin sizin çalışmanızı sizden daha iyi değerlendirdiğini düşünmenize neden olan nedir? Aldığınız geri bildirim ya da yorumun, entelektüel açıdan ya da yeteneğiniz söz konusu olduğunda sizden kilometrelerce geride olan birinden geliyor olması çok muhtemeldir. O kişi, düşünceleriniz bazen çok alışılmadık olduğu için başardıklarınızı anlama kapasitesine bile sahip olmayabilir. Onu kale almayın. Doğru kaynaklardan gelen destek eninde sonunda size uygun geri bildirimi ve çalışmalarınız için takdiri sağlayacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Birisi tartıştığınız önemli bir konuda sizin görüşünüze gerçekten katılıyor mu yoksa sadece sizin desteğinizi kazanmak ya da sizden ihtiyacı olan bir şeyi almak için mi sizinle aynı fikirde? Şu anda bu konuda şüpheleriniz varsa, devam etmeden önce zihninizi temizlemeniz gerekir. Bu, dürüstlükle ilgili bir konudur ve bu nedenle fikirleri satın alınabilecek biriyle aynı noktaya geliyorsanız, o kişiyle birlikte çalışmayı yeniden düşünmeniz gerekir. Emin olmak için derinlere inin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN