İslam Memiş'ten olay yaratan altın tahmini! Altını olanlar dikkat: 28 Mayıs sonrası kaç TL olacağını söyledi

İslam Memiş'ten olay yaratan altın tahmini! Altını olanlar dikkat: 28 Mayıs sonrası kaç TL olacağını söyledi

Altın ve döviz piyasalarının deneyimli sesi İslam Memiş, ardı ardına paylaşımlar yaparak yeni düşünceler sundu, son derece iddialı ifadeler kullandı. Altın sahiplerinin dikkatli hareket etmesi gerektiğini dile getirdi, tahminleri hakkında oldukça keskin açıklamalar yaptı.Gram altın, dolar, euro kuru derken İslam Memiş onu da bildi...

İslam Memiş, son dönemlerde doğru tahminleriyle adını duyurmuş, vatandaşların gram altın alımı konusunda beklemede kalmalarını belirtti. Diğer yandan altın fiyatlarında ons bazında bir gerileme yaşandı.

Gram altın, dolar, euro kuru derken İslam Memiş'in onun da farkında olması... Son dönemde isabetli tahminleriyle tanınan Memiş, iki hafta boyunca herkesi uyardı. Alan kazandı, almayan ise eli boş kaldı. İşte İslam Memiş'in haftalar önce öngördüğü flaş gelişmeyle ilgili yeni yorumları...

İslam Memiş, "finansal tufan" ifadesini kullanarak uyarılarda bulundu. Memiş, "Resesyon ve işsizlik kriziyle yüzleşmeye hazır olun" dedi. Yeni açıklamalar geldi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tahminlerinin doğru çıkmasıyla tanınır hale geldi. Özellikle gram altın hakkında doğru tahminleriyle bilinen Memiş, ilerleyen dönemlerde diğer yatırım araçları hakkında da iddialı yorumlar yapmaya başlamıştı. Haber Global'in yayınladığı haberde: 14 Mayıs'taki seçimlerden önce yüksek fiyattan gram altın alımı yapıldığına dikkat çeken İslam Memiş, ikinci turdan önce aynı hatanın tekrarlanmaması konusunda yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş'in altınla başladığı serüven, ardından gümüş, euro-dolar paritesi, ons altın, euro, sterlin ve dolar yorumlarıyla sürdü. Fakat Memiş son dönemde odak noktasını farklı bir yatırım enstrümanına çevirmişti. Sürekli olarak ifadelerinde bu yöne işaret ediyordu ve sonunda beklenen gerçekleşti.

Sırada İslam Memiş'in yeni bir başarı hikayesi ve ardından yaptığı hararetli açıklamaları var...

Muharrem İnce'nin 'Çekiliyorum' beyanı ile Borsa İstanbul coşkuyla yükselişe geçti.

Bu durumu İslam Memiş bir süredir dile getiriyordu ve tahmin gerçekleşti. Bu yükselişin ardından İslam Memiş ardı ardına tweet'ler yayımlayarak yeni yorumlar sundu, oldukça etkileyici ifadeler kullandı.

"Elindekiyle kazananlar oldu. Bu güzel. Kazanç devam edecek. Ancak ilk defa alacak olanlar iyi düşünmeli. Benim önerim borsa, euro, sterlin, TL. Bu benim sepetim. Yarışmacı dostlara başarılar diliyorum.

Borsa yüzde 5 yukarıda. Borsayı tercih edenler kazandı.

İki haftadır ısrarla borsa diyorum. İki haftadır bankadan dolar, altın veya gümüş alan bir bakmalı ne kadar satacağına. Bir de dönsün borsaya baksın.

Ektiğinden memnun olmayan, biçtiğine bakmalı.

Bugün serbest piyasalarda gram altın 1475 lira, gram gümüş 18.62, dolar 21.74, euro 23.72 liraya yükseldi.

İki haftadır onlarca kez uyardım. Herkes kendi tercihini yaptı. Maalesef çok üzülme ihtimali olanlar var. Onlar için artık yapılacak bir şey yok. Sessiz moda geçme vakti geldi. Selametle."

Diğer Para Piyasaları Uzmanları, altın fiyatlarında bilinçli bir yönlendirme yapıldığını belirterek uyarıda bulunuyorlar. Öte yandan halk arasında çakma olarak da anılan taklit takılara talep arttı. Esnaf talepten oldukça memnun. Düğün sezonu başladı, altın fiyatları dalgalı. Altın fiyatlarının yükselmesi, gerçek altınla bire bir aynı görüntüye sahip olan taklit takılara ilginin artmasına yol açarken, bu takıların fiyatları da artış gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN