İsrail'de Linet ile ilgili Mavi Marmara videolu yeni tartışma

Ünlü Şarkıcı Linet, İsrail'i Eurovision'da temsil etmek için, XFactor yarışmasında seçmelere katılmıştı. Büyük beğeni alarak bir üst tura yükselen Linet ile ilgili İsrail'de yeni bir tartışma başlatıldı. Linet'in Mavi Marmara saldırısına yönelik bir mitingte yaptığı konuşma videosu paylaşılarak tepki gösterildi.

Şarkıcı Linet, Eurovision'da İsrail'i temsil etmek için ülkede yayınlanan X Factor yarışmasına katılmıştı.

Jüri üyelerini etkileyerek bir sonraki tura geçmeyi başaran Linet, sesiyle ülkede büyük yankı uyandırırmıştı.

Eurovision elemelerinde başarı sağlayarak tur atlayan Linet ile ilgili olarak İsrail'de yeni bir tartışma başlatıdı.

Linet'in Türkiye'de 2010 yılında Saadet Partisi'nin düzenlediği Mavi Marmara saldırısını kınadığı miting konuşması görüntüleri yayınlandı. İsrail'de tepki çeken bu paylaşım ile ilgili Linet, Barış mesajı verdiğini söylerken yapımcu ise 'haberimiz yoktu' yorumunu yaptı.

Linet videodaki konuşmasında, "Duygularımı ifade etme şansını bana verdiğiniz için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Her gün biraz daha kirlettiğimiz dünyada barışı, kardeşliği ve dostluğu egemen kılmak hepimizin görevidir" diyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN