İstanbul Film Festivali 2021 ne zaman, hangi salonlarda hangi filmler gösterilecek?

İstanbul Film Festivali 2021 ne zaman, hangi salonlarda hangi filmler gösterilecek?

Geçen yıl koronavirüs nedeniyle sinema salonlarında gösterimi yapılamayan İstanbul Film Festivali, bu yıl haziran ayında Atlas ve Kadıköy sinema salonlarında düzenlenecek. Festivaldeki tüm filmlerin online (çevrim içi) gösterimi yapılırken, sinema salonlarında sadece Altın Lale için yarışan 11 film sinemaseverle buluşacak. İşte, İstanbul Film Festivali bilet satın alma ekranı...

Sinema sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olan İstanbul Film Festivali, bir yıl aradan sonra seyircisiyle buluşuyor. 39 yıldır her nisan ayının ilk iki haftasında Beyoğlu'ndaki sinema salonlarında düzenlenen film festivali, 2020 yılında sadece online (çevrim içi) gösterim yapmak zorunda kaldı. 2021 yılında da online düzenlenen İstanbul Film Festivali, koronavirüs vakalarının düşmesi ve aşılamanın hızlanmasıyla tarihinde ilk kez haziran ayında sinema salonlarında gösterim yapacak.

2021 İSTANBUL FİLM FESTİVALİ NE ZAMAN?

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen İstanbul Film Festivali, 18 Haziran-4 Temmuz 2021 günleri arasında fiziki olarak gerçekleştirilecek.

Festival filmleri bu yıl online (çevrim içi) olarak sinemaseverlerle buluştu. 18 Haziran-4 Temmuz 2021 tarihleri arasında sinema salonlarında sadece Altın Lale için yarışan 11 film gösterime girecek.

Türk ve dünya sinemasından filmlerin yer aldığı programla 1 Nisan 2021'de İKSV'nin internet sitesinde başlayan festival, sanal etkinliklerin yanı sıra sinema salonlarında ve açık havada sinemaseverle buluşmaya devam edecek.

İSTANBUL FİLM FESTİVALİ NEREDE, HANGİ SALONLARDA?

Sinemaseverlerin bir yıldır hasret kaldığı İstanbul Film Festivali'nde bu yıl gösterilecek 9 ülkeden 11 film, Beyoğlu'ndaki Atlas Sineması ve Kadıköy'deki Kadıköy Sineması'nda izlenebilecek.

Festivalin salonlardaki gösterimlerini de içeren haziran ayı tüm programını festivalin ana sitesinden incelemek mümkün. Haziran gösterimlerinin biletleri www.passo.com.tr üzerinden 14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 10.30'da Lale Kart Üyeleri için indirimli olarak satışa çıkacak, ardından 17 Haziran 2021 Perşembe günü saat 10.30'da genel satışa açılacak.

İSTANBUL FİLM FESTİVALİ 2021 FİLMLERİ

İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BİLET SATIN ALMA EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN