İstanbul'da yaşayanlara kötü haber! O yollar trafiğe kapatılıyor: Yeni güzergahlar aramaya başlayın

İstanbul'da yaşayanlara kötü haber! O yollar trafiğe kapatılıyor: Yeni güzergahlar aramaya başlayın

İstanbullu vatandaşlar yol konusunda uyarıldı. Bu güzergahlar bu saatler aralığında kapalı olacak! Tüm detaylar haberimizde.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlara araç trafiğine kapalı olacak yolların bilgisi verildi. Şampiyonlar Ligi final maçı sebebiyle trafiğe kapatılacak yolların hangi saatlerde kapalı olacağı merak konusu oldu. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL'DA BU YOLLARA GİRİLMEYECEK

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 10 Haziran saat 22.00'de oynanacak olan Başakşehir İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçı için bugün saat 08.00'den 11 Haziran Pazar gününe kadar kapalı olacak yolların bilgileri paylaşıldı. 

Araç Trafiğine Kapalı Yollar

Yapılan açıklamaya göre TEM Kuzey yan yolu 900 metre yol kavşağı, 900 metre yol, TEM Kuzey yan yolu İSKİ Arıtma Tesisleri yol kavşağı, İSKİ Arıtma Tesisleri Yolu, Tuna Caddesi ve 13. Sokak Kavşağı, İstanbul Olimpiyat Metro İstasyonu önü ve metro üst geçitleri, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu P23 Otopark ayrımı, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu tünel girişi ayrımı, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu P7- P8- P9- P10 otopark ayrımı, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu P5-P6 otopark ayrımı ve 900 metre yol sonu ayrımı, Atatürk Olimpiyat stadı yolundan itibaren 900 metre yol sonuna kadar bağlantı kavşağı, 900 metre yol sonundan Atatürk Olimpiyat Stadı'na olan bağlantı yolu, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu P20-P21 otopark ayrımı, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu P24 otopark ayrımı, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 401, 2745 ve 2746. sokaklar trafiğe kapalı olacak. Bu yollar için alternatif olarak güzergahlar TEM kuzey yan yolu ve Olimpiyat Stadı Kayaşehir yolu olarak bildirildi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN