İstanbul’u teker teker terk ediyorlar! Ünlü oyuncu da o kafileye katıldı… Nedeniyse…

İstanbul’u teker teker terk ediyorlar! Ünlü oyuncu da o kafileye katıldı… Nedeniyse…

Ünlüler teker teker İstanbul’u terk etmeye devam ediyor! Onlarca ünlüden sonra o isim de İstanbul’u terk eden kafileye katıldı… Şehirden ayrılma nedeni ise takipçilerini şaşkına çevirdi. Meğer o yüzden taşınmış…

Zeynep Bastık, Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi, Bergüzar Korel gibi onlarca ünlü isim son dönemlerde yavaş yavaş İstanbul’dan ayrılarak başka şehirlere taşınmaya başladı. Bazıları deprem korkusundan, bazıları sakin bir hayat arayışından bazıları ise İstanbul’dan sıkıldığı için şehri gerilerinde bırakıyor. Ünlü oyuncu ise meğer o nedenden dolayı şehri terk etme kararı almış! Nedenini tek tek takipçilerine anlattı…

İSTANBUL’U TERK EDENLER LİSTESİNE ADINI YAZIDIRDI

Son olarak Teşkilat dizisinde televizyon ekranlarında gördüğümüz, şimdilerde ise Berkay Ateş, Merve Dizdar, Ercan Kesal gibi ünlü isimlerle beraber Blu TV’nin Magarsus projesinde yer alan Çağlar Ertuğrul İstanbul’u terk etti. Yetenekli oyuncu şehirden ayrılmasını ise sosyal medya hesabından duyurdu.

unlu-ic.jpg

2005 yılında İstanbul’a gelen ve oyunculuk kariyerindeki basamakları teker teker tırmanan Çağlar Ertuğrul, pandemi döneminde de İstanbul’dan ayrılarak bir süre inzivaya çekilmişti. Yine İzmir’in Urla ilçesine dönen yakışıklı oyuncu sakin bir hayat tarzı istediğini ve bu tarzı orada bulduğunu açıklayarak takipçilerine de tavsiye etti. Şimdilerde doğa ile iç içe bir yaşam süren Ertuğrul, o pozlarını da paylaşmayı ihmal etmedi.

cc.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN