İşte gerçek karakter testi! Optik illüzyonda ilk gördüğünüz hayvan karakterinizi yansıtıyor

İşte gerçek karakter testi! Optik illüzyonda ilk gördüğünüz hayvan karakterinizi yansıtıyor

Bu kez karşınıza en bilindik optik illüzyon testiyle çıkıyoruz. Bu görselin içine gizlenmiş pek çok hayvan bulunmakta. Resme ilk baktığınızda zihninizde canlanan ilk canlı karakterinizi ortaya koyuyor. İşte uzmanların bulduğunuz resimlere göre verdiği yanıtlar...

Optik illüzyon, farklı görünümlere sahip olan ve farklı şekilde algılanabilen bir nesnenin veya bir çizimin veya bir resmin akıl almaz bir çizimidir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır.

Bu optik yanılsamalar bazen, sol beyinli mi yoksa sağ beyinli mi olduğumuza bağlı olarak kişiliklerimizi test etmede de yardımcı olur. Birçok optik yanılsama görüntüsü, kişiliğimizin gizli yönlerini ortaya çıkarabilir. Böyle güzel bir örnek, bir optik yanılsama görüntüsünde görülebilir.

İLK GÖRDÜĞÜNÜZ HAYVAN SOL MU YOKSA SAĞ BEYİN Mİ OLDUĞUNUZU ORTAYA ÇIKARIYOR

Yukarıdaki görüntü, sol beyinli veya sağ beyinli olup olmadığınızı test etmek için oluşturulmuş bir optik yanılsamadır. Açıklamalara göre beynimizin iki yarım küresi (sol ve sağ) farklı çalışır. Olayları görme biçiminiz, beyninizin hangi tarafının daha baskın olduğunu söyleyebilir. Bu test aynı zamanda düşünce sürecinizi ve kişilik özelliklerinizi de ortaya çıkarabilir.

Ayrıca beynin 2 yarım küresi birbirinden bağımsız çalışmaz. Birlikte çalışırlar ve birbirlerini tamamlarlar. Dolayısıyla, beyninizin bir tarafında baskın kişilik özelliklerine sahip olabilirsiniz ama aynı zamanda beynin diğer tarafında da bazı özelliklere sahip olacaksınız.

RESİMDE HANGİ HAYVANI GÖRÜYORSUN?

1-005.jpg

KAPLANIN BAŞI - SOL BEYİNLİ

Bu optik illüzyonda gördüğünüz yüz bir Kaplanın Başına aitse, o zaman beyninizin sol yarıküresi sağdan daha aktiftir. Analitik, hedef odaklı ve organize bir insansınız. Zor bir durumla karşılaştığınızda mantıklı, hesaplayıcı ve nesnel olma eğilimindesiniz.

Bu aynı zamanda bazen, verdiğiniz kararın çok düşündükten sonra verildiğini bildiğiniz için katı olma eğiliminde olduğunuz anlamına da gelir. Bu nedenle, başkalarının görüşlerini duymanız ve onu da dikkate almanız tavsiye edilir.

2-004.jpg

ASILI MAYMUN - SAĞ BEYİNLİ

Optik illüzyon görüntüsünde önce asılı bir maymun görürseniz, bu, beyninizin sağ yarım küresinin daha aktif olduğu anlamına gelir. Yenilikçi fikirlerle dolu yaratıcı bir insansınız. Zor bir durumla karşı karşıya kaldığınızda, çoğunlukla eleştirel düşünceden çok sezginize güvenme eğilimindesiniz.

Bu aynı zamanda, hayatınızda attığınız her adımın sizin için bir ders olduğunun ve bazen kaybetmenin hedeflerinize ulaşmak için sadece bir adım olduğunun farkında olduğunuz anlamına gelir. Kısacası, yolculuk sizin için hedeften daha önemlidir. Bir hayalperest olduğunuz için, genellikle kendinizi hayaller ülkenize kaptırırsınız. Bu nedenle, arada bir gerçeklik kontrolü yaptırmanız ve etrafınızdaki dünyaya biraz daha dikkat etmeniz önemlidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN