İzel'den kahreden haber! Hayranları yasta....

İzel'den kahreden haber! Hayranları yasta....

Ünlü şarkıcı İzel, annesinden gelen acı haberle yıkıldı. Ünlü sanatçının aldığı acı haber hayranlarını yasa boğdu.

Bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı İzel'den acı haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen kahreden haber hayranlarını yasa boğdu.

Şarkıcı İzel annesi Habibe Çeliköz'ün ölümüyle yıkıldı. Acı haberi ünlü şarkıcının yakın arkadaşı Sinan Akçıl duyurdu. 

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Sinan Akçıl, İzel'in annesi Habibe Çeliköz'ün hayatını kaybettiğini açıkladı.

İzel'in kendisine attığı "Sinan annem öldü, en çok sevdiği kişi sendin. Herkese söylerdi" mesajını Instagram hesabından paylaşan Akçıl, "Bu iki satır mesajla aldım acı haberi. Çok çekiyordun son yıllarda, ben seni asla unutmayacağım Habiş... (Habibe Çeliköz) Başın sağ olsun canım benim" dedi.

Ünlü şarkıcı İzel'in annesi hayatını kaybetti

İzel'in 77 yaşında hayatını kaybeden annesi Habibe Çeliköz, son yolculuğuna uğurlandı. Habibe Çeliköz Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınan ikindi namazından sonra Çengelköy Mezarlığı'na defnedildi. Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre İzel'i acı gününde Betül Demir, Sinan Akçıl ve Ercan Saatçi gibi sanatçı dostları ve yakınları yalnız bırakmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN