İzzet Altınmeşe'nin oğlunu görenler inanamıyor! Meğer çok ünlü bir oyuncuymuş

İzzet Altınmeşe'nin oğlunu görenler inanamıyor! Meğer çok ünlü bir oyuncuymuş

Mucize Doktor'da ki 'Demir' karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Fırat Altunmeşe aslında çok ünlü bir babanın oğlu. Genç oyuncunun babası ünlü Türkücü İzzet Altınmeşe. İkilinin bu pek bilinmeyen yakınlığı duyanları şoke ediyor.

İlk olarak 'Kaçak Gelinler' adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan daha sonra ise 'Mucize Doktor' ile büyük ilgi toplayan genç oyuncu Fırat Altunmeşe, ünlü türkücü İzzet Altınmeşe'nin oğlu.

iizzzz.jpg

İzzet Altınmeşe ve Fırat Altunmeşe'nin baba - oğul olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor. Babasıyla pek görüntü vermeyen Fırat Altunmeşe, daha çok kariyeri ile ön plana çıkmak istiyor.

fgjfgjfgjfgjfg.jpg

Öte yandan, ikilinin soy isim farklılığının sebebiyse ünlü türkücünün yıllar önce sahne için soyadında ufak bir değişiklik yaparak Altınmeşe olarak değiştirmesi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN