'Jeffrey Dahmer gibi bir gün geçirdim' videosuna tepki yağdı: Bu konuda şaka yapamazsın

'Jeffrey Dahmer gibi bir gün geçirdim' videosuna tepki yağdı: Bu konuda şaka yapamazsın

ABD'li seri katil Jeffrey Dahmer'ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Netflix dizisinden esinlenen bir YouTuber, "Jeffrey Dahmer gibi 24 saat geçirmek" konulu bir video çekince tepki topladı. Sosyal medyada birçok kullanıcı, kurbanların ailelerinin yaşadığı acıyı işaret ederek "Bu konuda şaka yapamazsın" sözleriyle YouTuber'a yüklendi

ABD'de, 1978 ve 1991 yılları arasında 17 genç erkek ve çocuğu vahşice katleden seri katin hikayesini anlatan, Netflix yapımı “Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikayesi” dizisinden esinlenen bir YouTuber, "Jeffrey Dahmer gibi 24 saat geçirmek" konulu bir video çekti. 7 Ekim'de 1,35 milyon abonesi olan DuB Family isimli YouTube kanalında yayınlanan video, sosyal medyada büyük tepki topladı.

'SERİ KATİL' ŞAKASI TARTIŞMA YARATTI

Independent'in haberine göre, komik şaka videolarıyla tanınan kanalın sahibi DuB Bridge, bu sefer "çizgiyi aşmakla" suçlandı. DuB Bridge, yayımlandığından beri tüm dünyada ses getiren diziyi izledikten sonra, peruk ve gözlük kullanarak seri katilin kılığına girip bir gününü onu gibi geçirdiği bir video çekmeye karar verdi.

Dizinin parodisinin yapıldığı videoda DuB Bridge, Dahmer'ın kurbanları üstünde kullandığı yönteme referans vererek kameramanına ilaç kattığı bir içki içirmeye çalıştı.

'BU KURBANLARIN AİLELERİ ACI ÇEKTİ, ŞAKA YAPAMAZSIN'

Videonun devamında bir arkadaşı Dahmer'ın 14 yaşındaki kurbanını taklit etti ve DuB Bridge ona gizli gizli ilaç veriyormuş gibi yaptı. Sahne, arkadaşının yatakta bayılıyor taklidi yaptığı yerde kesildi. Kullanıcılar "uygunsuz" ve "duyarsız" olduğunu düşündükleri videoya sert tepki verdi.

Birisi "Birinin kardeşinizin başına gelenleri böyle yeniden canlandırdığını ve herkese gülmesini söylediğini düşünün. Bu delilik!" diye yazdı.

Başka bir kullanıcı da tepkisini şöyle gösterdi:

"Kardeşinizi öldüren birinin böyle bir video çektiğini düşünün. Bu kurbanların ailelerinin çektiği acı hakkında şaka yapamazsın."

YOUTUBER'DAN SAVUNMA: HER ŞEYİ BU KADAR CİDDİYE ALMAYIN

Kanal sahibi şimdiye kadar 190 bin kez izlenen videoyu kaldırmadı ve eleştirenlere "Her şeyi bu kadar ciddiye almaktan vazgeçin" diye cevap verdi. DuB Bridge, tepkilerin ardından "İptal edildim" başlıklı başka bir videoda da kendini savunmaya devam etti.

YouTuber, diziden önce seri katilin adını hiç duymadığını ve dizi Netflix'te yayımlandıktan sonra bu konuda komik bir şeyler yapabileceğini düşündüğünü söyledi. DuB Bridge, ayrıca dizinin gerçek hikayeden uyarlandığını bilmediğini öne sürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN