Kabul etseydi Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı o olacaktı! Bakın ilk teklif alan ünlü kim olmuş?

Kabul etseydi Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı o olacaktı! Bakın ilk teklif alan ünlü kim olmuş?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan ve milyonlarca kişiyi aynı anda ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi yine gündemde. Dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar karakteri ile ünlenen Necati Şaşmaz'ın herkesten sakladığı sırrı ortaya çıktı. Polat Alemdar karakterinin ilk önce hangi ünlüye teklif edildiğini öğrenince ağzınız açık kalacak. Kabul etseydi Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı o olacaktı! Bakın ilk teklif alan ünlü kim olmuş?

Kurtlar Vadisi gündemden düşmek bilmiyor. Türk televizyon tarihinin en önemli eserlerinden olan ve 13 yıl boyunca ekranlara gelen Kurtlar Vadisi bu sefer oyuncularıyla gündemde. Dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar karakterinin aslında ilk hangi oyuncuya sunulduğunu biliyor muydunuz? O ismi duyunca ağzınız açık kalacak. Kabul etseydi Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı o olacaktı!

jhhjhj-74.jpg

KABUL ETSEYDİ PALAT ALEMDAR O ALACAKTI!

Yıllardan beri dillerden düşmeyen Kurtlar Vadisi bu sefer oyuncularıyla gündemde. Dizinin başrollerinden olan Polat Alemdar karakterinin ilk hangi ünlü oyuncuya sunulduğunu öğrenince küçük dilinizi yutacaksınız. İddialara göre, Polat Alemdar rolü dizinin cast aşamasında Cenk Torun'a teklif edildi. Ancak ünlü oyuncu o dönem askere gideceği için bu teklifi reddetti.

hghgg-1.jpg

"EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM..."

Cenk Torun, "Kurtlar Vadisi" dizisinin cast aşamasında teklif aldığını ve bu teklifi kabul etmediğini açıkladı. Bu kararından dolayı çok pişman olduğunu ifade eden Torun, "Askere gitmeden önce Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini oynamak için teklif aldım ama kabul etmedim. En büyük pişmanlığım, hayatımın hatası diyebileceğim bir işti. Olsaydı ne güzel olurdu." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN