Kaç kere umre paklar! Bircan Bali'den fenomen Tayyar Öz hakkında akıl almaz iddia: Tesettürlü hastasının bacaklarını çekmiş

Kaç kere umre paklar! Bircan Bali'den fenomen Tayyar Öz hakkında akıl almaz iddia: Tesettürlü hastasının bacaklarını çekmiş

Bircan Bali'den fenomen Tayyar Öz hakkında öyle bir iddia ortaya attı ki... Bu iddiayı kaç umre paklar kim bilir: Tesettürlü hastasının bacaklarını çekmiş! O iddianın detayları...

Fenomen çift Özlem Öz ve Tayyar Öz'ün adı, Bircan Bali'nin ortaya attığı iddialarla bir kez daha gündeme geldi. Bali, Tayyar Öz'ün ortopedi branşında çalıştığı dönemde bir hasta ile etik dışı bir olayı iddia etti.

OLAY SONRASI TAYYAR ÖZ AÇIĞA ALINMIŞ

tayyar-oz-kimdir2.webp

Hastanın bacağındaki sorunu göstererek çekim yaptığını ve hastanın rızası olmadan bu müdahalede bulunduğunu ileri sürerek, Tayyar Öz'ün bu sebeple görevinden açığa alındığını öne sürdü. Bali konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bu beyefendinin branşı atıyorum ortopedi. Hasta geliyor ve diyor ki 'Benim bacağımda bir sorun var, bunu halledebilir miyiz?', 'Hallederiz' diyor ve o dönem devlet hastanesinde çalışıyor Tayyar Öz. Fakat hastanın bacağını, açık bir şekilde göstererek çekim yapıyor. Hasta tesettürlü, hastanın rızası yok, ailesinin rızası yok. Hastanın ailesi bacağından tanıyor, 'Sen bize sormadan bu bacağı nasıl açarsın? Bir kere etik değil, kurallarla alakasız' diyor ve Tayyar Öz bu yüzden açığa alınıyor. Yalansa yalan desin, beni de dava etsin!"

"SİZİ KAÇ UMRE PAKLAR"

tayyar-oz-kimdir3.webp

Bircan Bali'nin bu iddiaları, sosyal medya fenomenleri arasında önemli bir polemiğe yol açtı. Ayrıca, Bali, Özlem Öz'ün sahte altın ve Kuran'ı Kerim paylaşımına sert tepki gösterdi. Dini duyguların istismar edildiğini savunan Bali, Özlem Öz'ü eleştirirken, "Sizi kaç umre paklar?" sorusuyla tepkisini dile getirdi.

Bircan Bali aynı zamanda, fenomenlerin arkasında duran İbrahim adlı bir kişi hakkında ise şöyle konuştu: "Verdiğiniz vergi de 200 milyon küsur bu arada"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN