Kadınlar Günü indirimleri hızlı başladı! Fiyatları 39 TL’ye sabitlendi! Kaçıran çok pişman olacak

Kadınlar Günü indirimleri hızlı başladı! Fiyatları 39 TL’ye sabitlendi! Kaçıran çok pişman olacak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlıklar hızlı bir şekilde başladı. Hediye almayı düşünen kişiler indirim haberlerini de yakından takip ediyor. Eyeliner'dan göz kalemine, rujdan maskaraya kadar pek çok üründe fiyatlar sabit tutuldu. İşte yüzleri güldürecek kampanyanın detayları…

Dünya Kadınlar Günü indirimleri Mart ayı ile birlikte hızlı bir başlangıç yaptı. Ürünleri uygun fiyatlı bir şekilde almak isteyenler ile birlikte hediye almak isteyenlerin de yüzünü güldüren indirimler tek tek açıklanıyor. Kozmetik markaları arasında en çok bilinen o marka Mart ayına özel indirimleri ile tüm kadınların yüzünü güldürdü. Birçok farklı üründe sabit fiyat uygulamasına giden marka indirimleri ile göz doldurdu. İşte yüzleri güldürecek kampanyanın detayları…


GRATİS'TEN GÖZ DOLDURAN KAMPANYA

Mart ayı ile birlikte indirim haberini açıklayan Gratis milyonlarca kadının yüzünü güldürdü. En çok bilinen kozmetik markaları arasında yer alan Gratis %50 indirim ile ürünlerinde sabit fiyatı uygulamasına gitti.

gratis-indirim.jpg

Kozmetik ürünleri, kişisel bakım ürünleri ev ürünleri gibi pek çok farklı ürünlerin bulunduğu Gratis mağazalarında Mart ayı kampanyası başladı. Müşterileri memnun etmeyi bilen Gratis geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaçları karşılamayı da başarıyor. Hem Türkiye'de hem de yurt dışında milyonlarca müşterisi bulunan Gratis 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel indirimleri ile de göz doldurdu.Birçok üründe indirim yapıldığını açıklayan marka Gratis kart ile yapılan alışverişlerde indirimlerin geçerli olduğunu açıkladı. Gratis indirimli ürünler listesi şu şekildedir:
Maybelline New York Lash Sensational Sky High Maskaranın fiyatı: 160 TL.
Note Volume Act Black Maskaranın fiyatı: 80 TL
Wet n wild Color Icon Glitter Single Eyeshadow Tekli Göz Farının Nudecomer E352C fiyatı: 66 TL.

gratis-indirimm.jpg
TheBalm Schwing Eyeliner Brownun fiyatı: 210 TL.
Wet n wild Color Icon Eyeshadow Palette 10'lu Far Palet Nude Awakening E757A için fiyatı: 159 TL
Gratis kart ile fiyatı: 79,50 TL
Beaulis Extend It Maskara Yoğun Hacim fiyatının gratis kart ile birlikte olan fiyatı: 42 TL.
TheBalm Brow Pow Kaş Farı Dark Brownun gratis kart ile birlikte fiyatı: 149,50 TL.

Mağazada ya da online satışlarda Gratis kart ile yapılan alışverişlere %50 indirim uygulayan marka 30 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan kampanyanın detaylarını da paylaştı. Birçok üründe indirim uygulayan Gratis Mart ayında tüm kadınların yüzünü güldürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN