Kadınlara burçlarına göre en çok yakışan ruj rengi hangisidir?

Kadınlara burçlarına göre en çok yakışan ruj rengi hangisidir?

Bir kadını kadın yapan en önemli şey rujlarıdır. Rujlar kadınları tamamlayan bir aksesuardır. Peki burcuna göre hangi renk ruj sürmen gerektiğini öğrenmek ister misin? İşte farklı burçlara sahip kadınları seçmeleri tavsiye edilebilecek bazı ruj tonları.

KOÇ - ZENGİN FUŞYA

Bu burcun kadınları, parlak ruj için doğmuştur. Bu burcun kadınları tahmin edilemez ve gösterişli olmayı severler. Aynı zamanda, basit bir klasik kırmızı ruj, tutkulu ve huysuz Koç burcu için çok açık olacaktır, bu nedenle renkleri parlak, zengin bir fuşya rujudur.

BOĞA - KOYU BORDO

Son derece duygusal yaratıklar olan Boğalar, duygusallıkları ile çoğu zaman karşı cinsin dikkatini çeker. Ayrıca lüks ve zengin görünmeyi severler. Bu nedenle rujun koyu bordo rengi bu kadınlar için en iyisidir. Bu, kendine güvenen bir kadının rengi, kadınsı, seksi ve zarif - boğanın ruhunda tam olarak budur.

İKİZLER - SICAK PEMBE

İkizler bir Hava burcudur, bu nedenle maviler ve pembeler onlar için en iyisidir. Bu durumda parlak pembe ruj bu burcun kadınları için en iyi seçim olacaktır.

İkizler, zodyakın en enerjik ve canlı işaretlerinden biridir, değişkendirler ve her zaman yeni bir şeyler keşfetmek için enerji doludurlar.

YENGEÇ - KADİFEMSİ MAT KIRMIZI

Bu burcun çoğu kadını duygusal, hassas, güzel ve tutkuludur. Bu nedenle tutku ve romantizmin rengi olan mat kırmızı onlar için en iyisidir. Ancak parlak bir kırmızı değil, tutku ve şefkatin sembolü olarak derin, kadifemsi mat bir gölge dudaklarına daha çok yakışır.

ASLAN - MERCAN

Dişi aslanlar karizmatik, seksi, oyuncu hanımlardır. Her zaman iyi görünmek için çabalarlar, genellikle ilgi odağı olurlar ve iyi bir tarzları vardır.

Güneşli ve neşelidirler, bu nedenle mercan onlar için mükemmeldir çünkü macera, eğlence ve flört ile ilişkilendirilen yazın rengidir.

BAŞAK - ORKİDE

Dünyanın bu işareti, temsilcilerine vahşi hayal gücü, duygusallık ve sanat bahşeder. Bu yüzden orkide rengine ihtiyaçları var. Pembe ve morun eşiğindeki zengin tonu, Başakların hassasiyetini ve yaratıcılığını ifade eder.

TERAZİ - YUMŞAK DOĞAL RENKLER

Bu burcun hanımları, neredeyse her zaman ustaca makyaj yapmayı bilirken, genellikle harika göründükleri sakin doğal tonları tercih ederler. Teraziler, iyi bir sezgiye ve oldukça cesur hırslara sahipken, iç huzurunu korumayı başaran yaratıklardır.

Bu tür kadınların göz makyajına odaklanmaları ve dudaklar için hassas doğal veya bej tonları seçmeleri gerekir, mat olanlar özellikle uygundur.

AKREP - PARLAK KIRMIZI

Tutkulu, seksi, kendine güvenen kadınlar Akrep burcunda doğarlar . Bu nedenle parlak ve ışıltılı, zengin kırmızı ruj onlara çok yakışır.

YAY - MEYVE TONLARI

Yay, evrensel konular hakkında düşünmeye çok zaman harcayan mükemmel filozoflardır. Ayrıca pozitif enerjileri var. Bu nedenle, sıcak, yumuşak meyve tonları onlar için en uygunudur.

OĞLAK - SİYAHA YAKIN KOYU RUJ

Bu Dünya burcunun kadınları, güvenilir arkadaşlar ve hırslı işçilerdir. Neredeyse her zaman harika görünürler, güçlü bir karaktere sahiptirler ve çok dayanıklıdırlar. Taklit edilemezler ve türünün tek örneğidirler, bu nedenle özel koyu, neredeyse siyah bir ruja ihtiyaçları vardır.

KOVA- SOĞUK MAVİ

Şaşırdınız ama mavi ton ruj birçok tanınmış marka tarafından zaten üretiliyor. Kovalar böyle alışılmadık bir renk tonu için uygundur. Çünkü kovalar her zaman çağın ilerisindedirler. Bu gölge yumuşak ve narin olmalı, ancak karanlık olmamalıdır. Bu, Kar Kraliçesi'nin rengidir.

BALIK - LEYLAK RENGİ

Balık kadınları genellikle seksi ve gösterişlidir. Aynı zamanda doğaları gereği böyledirler ve böyle bir imaj yaratmak için özel bir çaba sarf etmezler.

Bakışları erkekleri çıldırtabilir. Bu yüzden dudaklar seksi olmalı ama çok meydan okumamalı. Bu tür kadınlar için, belirgin bir dudak konturu ve leylak rengi bir ruj için kontur kalemi kullanmak daha iyidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN