Kadınların baş düşmanı aspiratör kirlerini bir çırpıda silecek! Davlumbaz temizliğinde en kolay yöntem: Toz tanesi kalmayacak

Kadınların baş düşmanı aspiratör kirlerini bir çırpıda silecek! Davlumbaz temizliğinde en kolay yöntem: Toz tanesi kalmayacak

Evlerdeki inatçı yağ lekeleri herkesin düşmanı olmaya devam ediyor. Peki aspiratörlerdeki yağ lekeleri nasıl çıkar? Tüm detaylar haberimizde.

Özellikle mutfaklarda çıkmayan inatçı lekeler insanları uzun süre uğraştırıyor. Peki aspiratörlere yapışan yağ lekeleri nasıl çıkarılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ASPİRATÖRLERDEKİ YAĞ LEKELERİ

Mutfaklarda en çok yağ tutan eşyalardan biri de aspiratörler. Aspiratörlere yapışan inatçı yağ lekelerini çıkarmak çok zor oluyor. Aspiratör filtreleri uzun süre temizlenmezse içinde biriken yağ lekeleri çok zor çıkıyor. Aspiratör filtrelerini çıkarmak için çok önemli yöntemler bulunuyor. Aspiratör temizliği yaparken ilk olarak filtrelerin çıkarılması gerekiyor.

Aspiratör Temizliği

Çıkarılan filtrenin üzerine bolca kabartma tozu döktükten sonra kaynar suyun içine bırakabilirsiniz. Filtrenin üstüne döktüğünüz kabartma tozu filtre içinde biriken yağ ve lekelerin ortaya çıkmasına sebep olacak. Belli bir süre kaynar suyun içinde beklettikten sonra çıkarıp deterjanla yıkayabilirsiniz. İyice duruladıktan sonra kurumaya bırakıp aspiratörünüze filtresini tekrar takabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN