Kadınların uzak durmağı gereken burçlar... Onlarla birlikte olmak 'Saçını süpürge etmeye' mahkum olmaktır

Kadınların uzak durmağı gereken burçlar... Onlarla birlikte olmak 'Saçını süpürge etmeye' mahkum olmaktır

Her kadın yanında güçlü, kendine güvenen, kendine yeten bir erkek görmek ister. Dışarıda Apollo, içeride Hulk olmak zorunda değil, ancak bir tür koruma ve destek olması gerekiyor. Bazı erkekler tam da bu doğaya sahiptir, bazıları ise tam tersine referans adam idealinden çok uzaktır.

KARARSIZ YENGEÇLER İÇİN ANNELERİNİN SÖZÜ KANUNDUR

Genellikle, Yengeçler harika aile adamlarıdır. Gerektiğinde çocuklarla oturacak, yemek pişirecek, kayınvalideye yardıma gidecekler. Aynı zamanda en büyük dezavantajları kararsızlık, belirsizlik , yumuşaklıktır.

Yengeçler annelerine çok bağlıdırlar, bu yüzden annenin sözü (bazen saçma da olsa) onun için her zaman kanun olacaksa şaşırmayın. Olumlu niteliklerin bolluğuna rağmen, Yengeç'in karısı, onunla yaşamın bir taş duvarın arkasına benzediğini nadiren kabul edebilir.

kadin.jpg

TERAZİLER İLE EVLENEN KADINLAR SAÇLARINI SÜPÜRGE ETMEYE MAHKUMDUR

Terazi - akıllı, makul, mantıklı. Onlar harika arkadaşlar ve yoldaşlardır, onlardan asla sıkılmayacaksınız. Ancak böyle bir kocayla ancak onun için çok çaba sarf edecek güçlü bir kadın geçinebilir. Onu harekete geçmesi için motive etmesi gerekecek.

Terazi erkeği genellikle tembeldir. Söylemesi yapmaktan daha kolay. Teraziler konuşmalarında genellikle mutluluğun parada olmadığı ifadesini kullanırlar, bu nedenle hırslarını ve tembelliklerini haklı çıkarırlar.

kadin-erkek.jpg

BALIKLARI HAYAL DÜNYASINDAN ÇIKARACAK KADIN NEREDEYSE YOKTUR

Balıklar bulutlarda süzülen erkeklerdir. Düşüncelerinde başarılı ve güçlü kişiliklerdir. Ancak bu hayalleri gerçekleştirmek için çok çaba ve zaman gerekiyor. Bu nedenle, Balık'ın tüm aileyi üzerine "çekecek" güçlü bir kadınla geçinmesi daha kolaydır. Ve inanılmazı hayal etmeye devam edecek, çünkü hayaller bir gün gerçek olmalı.

Tabii ki, her kuralın istisnaları vardır ve yukarıdakilerin tümü seçtiğinizde mevcut olmayabilir. Zayıflıklarını fark ederse ve bir kez ve herkes için üstesinden gelmeye karar verirse, emin olun insanlar başarır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN