Bugün o burçların iletişimde dikkatli olması gerekiyor! İşte ağzından çıkanı kulağının duyması gereken burçlar...

Bugün o burçların iletişimde dikkatli olması gerekiyor! İşte ağzından çıkanı kulağının duyması gereken burçlar...

8 Ekim 2022'deki burç yıldızları iletişimde doğruluk çağrısı yapıyor. Başkalarına baskı yapmaktan hoşlananlar zor anlar yaşayacaklar: diğerleri fiziksel olana kadar çok keskin bir geri dönüş yapabilir. Başınızı belaya sokmamak için öğretmeyi ve yönetmeyi sevenlerden kaçının ve aynı zamanda kendi sesinizden notlar öğretmekten kaçının. Genel olarak, gün sadece anlaşmazlıklar için değil, yaratıcılık için de iyi.

8 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Çevrenizdeki bazı yeni insanları yanlış değerlendirmiş olabileceğinizi fark ettikçe onlara olan bakış açılarınız değişecek.

Belki bazı çıkarımları çok erken yaptınız veya beklentileriniz çok büyüktü. Büyük olasılıkla bu insanları düzeltmeye çalışacak ve onlara uygun şekilde davranacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gelecek üzerine düşünmeye devam ediyorsunuz ve bugünü unutmaya meyilli olabilirsiniz. Bu, kişisel gelişimde istikrarlı adımlar atmak için harika bir cumartesi ve muhtemelen iyi bir ilerleme kaydedeceksiniz.

Yapılacaklar listenizde pratik olan her şey var, onları şimdi halletmenin zamanı geldi.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İnsanların sizi yanlış değerlendirdiğini düşünebilirsiniz. Aileniz içinde tartışması zorlu meselelerle ilgili konuşmayı başlatmamaya çalışın çünkü kendinizin de iyi tarafta olmadığınızı fark edebilirsiniz.

11.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu cumartesi her şey nerede duracağınızı bilmekle ilgili. Bazı şeyleri gerçekten istemenize rağmen, insanlara karşı saldırgan olmayacaksınız, elde ettiğiniz şeyden tatmin olacaksınız.

Bu, her türlü pratik fikir için, özellikle de sürekli ertelediğiniz fikirleri uygulamaya koymak için harika bir gün.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, tüm yaratıcı çabalarınızda size yardımcı olacak, ancak işi sizin yerinize yapmayacak. Bu nedenle, tamamlanmasını görmek için zamanınız veya sabrınız yoksa, bu hafta sonu uzun soluklu hiçbir işe başlamayın.

Öte yandan, ısrarcı olacak ve çok çaba sarf edecek olanlar bundan büyük mükâfat alacaklardır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Cevap vermeniz gereken bir konuda partnerinizin sabrının bir şekilde sona erdiğini ve bu yüzden başınıza pek iyi şeyler gelmeyeceğini görebilirsiniz.

Bunun tek çözüm yolu partnerinize karşı dürüst olmaktan geçer çünkü partneriniz, sizin pozisyonunuzu çok iyi anlayacak ve bazı meselelerde özgürlüğe ihtiyaç duyacak.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu cumartesi, herhangi bir şey için sorumluluk almaktansa mağduru oynamayı tercih eden oldukça şikayet eğilimli bir ruh hali içinde olacaksınız.

Hiçbir şey için parmağınızı bile kıpırdatmayacaksınız ve büyük ölçüde partnerinizin bugün için verdiği kararlara uyacaksınız. Öğleden sonra, çok keyif aldığınız bir sporu yaparak rahatlayabileceksiniz.

13.jpg

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Etrafta size her türlü şeyi vaat eden insanlar olabilir, ancak bu sözlerin kesinlikle yerine getirileceği sanrısına kapılmayın.

Etrafta yepyeni bir kötülük seviyesi var ve bu tür insanlardan uzak durmak isteyebilirsiniz. Onlara karşı saldırgan veya kaba davranmanız gerekmez. Belki de görmezden gelmek en iyi çözümdür.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Çevrenizdeki atmosfer oldukça gergin olduğundan herhangi bir değişiklik yapmanın zamanı henüz gelmemiş olabilir.

Öte yandan, olup bitenler sizi gerçekten etkilemiyor, bu yüzden bazı şeyleri neden dikkate almanız gerektiğiyle ilgili fikriniz yok. Partnerinizin sizden, doğru olmayan bazı istekleri olduğunu düşünebilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Partneriniz size karşı çok korumacı olacak ama ev işlerini sizin yerinize yapmasını beklemeyin.

Öğleden sonra, partnerinizin sizden denemenizi istediği bir şey için müsait, beraber iyi vakit geçirmek için ruh hali mükemmel olacak gibi görünüyor.

12.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

İnsanların neyi ne kadar konuştuğuyla ilgili ne kadar çok endişelenirseniz, o kadar az başarı elde edersiniz.

Kafanızı başkaları için yorduğunuz kadar kendi gelişiminiz için de yormalısınız ve bu tür insanları hayatınıza bu kadar sokmamalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu cumartesi belki de yakın bir arkadaşınızın önderliğinde riskli ama çok eğlenceli aktivitelere dahil olabilirsiniz.

Monotonluğu kıracak bir şey arıyorsunuz ve o arkadaşınız sizin için mükemmel bir çözüme sahip. Bazı Balıklar, günün sonunda kazanan tarafta değillerse biraz agresifleşeceklerdir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN