Kadir Doğulu'nun ex aşkı meydana çıktı! Neslihan'ı o isimle aldatmış

Kadir Doğulu'nun ex aşkı meydana çıktı! Neslihan'ı o isimle aldatmış

Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü aldattığı o görüntüler sosyal medyada olay oldu. Sarmaş dolaş dans ettiği kadın merak konusu olurken, şoke eden bir isim ortaya atıldı. O isimden ise kısa sürede açıklama geldi.

Neslihan Atagül'ü aldatırken yakalanan Kadir Doğulu, sosyal medyada gündem oldu. Magazine düşen görüntüler sonrasında çiftten hiçbir açıklama gelmezken, Doğulu'nun yanında ki kadın da merak konusu oldu. Bakın o kadın için hangi ünlü isim ortaya atıldı?

neslihanatagul.jpg

NESLİHAN'I ALDATMIŞTI

8 yıldır evli olduğu Neslihan Atagül'ü aldattığı ortaya çıkan Kadir Doğulu, hakkında başka bir kadınla da imam nikahlı olduğu iddia edildi. İkiliden ise henüz bir açıklama gelmedi.

kadir.png

KADİR DOĞULU'NUN YANINDAKİ KADIN KİM?

Kadir Doğulu'nun sarmaş dolaş yakalandığı kadın ise merak konusu oldu. Yüzü görünmeyen kadın için ilginç bir isim ortaya atıldı. Aldatma skandalı ile gündeme gelen Doğulu'nun yanındaki kadının Selin Ciğerci olduğu iddia edildi.

aldatma.jpg

SELİN CİĞERCİ'DEN HEMEN PAYLAŞIM GELDİ

Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü Selin Ciğerci ile aldattığı iddia edildi, iddianın ardından konuyla alakalı fotoğrafta paylaşıldı.

cigerci.jpg

Ciğerci, "Evimde Kızılcık Şerbeti izliyorum" diyerek hakkında çıkan iddiaları tiye aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN