Kadir İnanır'ın son hali paylaşıldı

Kadir İnanır'ın son hali paylaşıldı

Beyin damarına pıhtı atması nedeniyle geçen yıl acil ameliyata alınan ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gören usta oyuncu Kadir İnanır’ın yaklaşık bir yıldır süren fizik tedavi sürecine ilişkin yeni bir fotoğraf paylaşıldı. İstanbul Fatsalılar Derneği Başkanı Osman Cayak, ünlü sanatçıyı ziyaret ederek son durumunu paylaştı. Ziyaret sırasında çekilen karede İnanır’ın tekerlekli sandalyede bulunduğu ve belirgin şekilde kilo verdiği dikkat çekti.

Türk sinemasının efsane ismi Kadir İnanır'ın son hali ortaya çıktı.

“24 Mart 2024’te beyin damarında pıhtı oluşması nedeniyle aniden fenalaşan Kadir İnanır, acilen Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış ve bir süre yoğun bakımda tedavi edilmişti. Taburcu olduktan sonra yaklaşık bir yıldır fizik tedavi gören usta sanatçı, bu süreçte dostlarının desteğini de yanında buluyor.

Son olarak İstanbul Fatsalılar Derneği Başkanı Osman Cayak, İnanır’ı ziyaret etti.

kadir-inanir-son.jpg

Ziyaret sırasında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan karede, Kadir İnanır’ın tekerlekli sandalyede olduğu ve zayıfladığı görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN