Kahreden haberi hayranlarına duyurdu! Selena Gomez'in itirafı hayranlarını gözyaşına boğdu

Kahreden haberi hayranlarına duyurdu! Selena Gomez'in itirafı hayranlarını gözyaşına boğdu

ilk gösterimi 2 Kasım'da gerçekleşen ‘My Mind and Me’ adındaki belgeselde yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Selena Gomez, özel hayatı hakkında çarpıcı ifadeler kullanarak hayranlarını üzüntüye boğdu.

Hayatını konu alan ‘My Mind and Me’ adındaki belgeselin ilk gösterimi 2 Kasım'da gerçekleşen Amerikalı şovmen Selena Gomez, belgeselde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü ismin belgeselinin İMDB puanı 8.3 olarak belirlenirken Selena Gomez, özel hayatı hakkında Rolling Stones dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncunun açıklamaları hayranlarını üzüntüye boğdu.

"KİMSENİN BENİMLE KONUŞMASINI İSTEMEZDİM"

Şu sıralar 30 yaşında olan ünlü oyuncu 20'li yaşların başında karanlık bir dönem yaşadığını belirtti. 4 kere rehabilitasyon merkezine gittiğini açıklayan ünlü isim, “Depresyonla başlardı sonra yalnızlığa dönüşürdü. Yatağımdan çıkamaz hale gelirdim. Kimsenin benimle konuşmasını istemezdim. Arkadaşlarım beni sevdiği için bana yemek getirirdi ama kimse bana ne olduğunu anlayamıyordu. Bazen haftalarca yataktan çıkmazdım, merdivenlerden inmek nefesii keserdi” dedi.

Selena Gomez intihar etmeyi planladığını söyledi: Dünya bensiz daha iyi olurdu - 6

"HAYATIMIN SONA ERDİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM"

Hiç evlenmediği için hayal kırıklığı yaşadığını kaydeden ünlü oyuncu “25 yaşına geldiğimde evlenmiş olurum sanıyordum. Evlenmenin yanından bile geçmemek beni yıktı. Çok saçmaydı ama gerçekten hayatımın sona erdiğini düşünmüştüm” açıklamasında bulundu.

Selena Gomez Found 'Strength' in Talking About Her Bipolar Diagnosis

"O HAYATA AİT OLMADIĞIMI HİSSEDERDİM"

Sektördeki tek arkadaşının ünlü şarkıcı Taylor Swift olduğunu açıklayan Selena Gomez,“Sektördeki tek arkadaşım Taylor Swift idi. O hayata ait olmadığımı hissederdim. Herkesin harika hayatlar yaşadığını sanırdım. İnanılmaz bir pozisyondaydım ama mutlu muydum?” diye konuştu.

"BİPOLAR OLDUĞUMU KABULLENMEM ÇOK GÜÇ OLDU"

Kendisine bipolar teşhisi konulan oyuncu hastalığı kabullenme sürecinde zorluklar yaşadığını açıklayarak “Bipolar olduğumu kabullenmem çok güç oldu" şeklinde konuştu.

Selena Gomez intihar etmeyi planladığını söyledi: Dünya bensiz daha iyi olurdu - 5

"BELKİ DE BEN ASLA BİR ÇOCUK DÜNYAYA GETİREMEYECEĞİM"

Bipolar bozukluktan kurtulmak için kullandığı ilaçlar nedeniyle "Belki de ben asla bir çocuk dünyaya getiremeyeceğim" açıklamasında bulunan ünlü oyuncu hayranlarını üzüntüye boğdu.

Hiç intihar etmediğini ama etmeyi yıllarca planladığını söyleyen oyuncu “Dünya ben olmazsam daha iyi bir yer olur diye düşündüm” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN