Kanser hastası yengesinin tedavi parasını harcamıştı! Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: "Benim hayalim oyuncu olmak..."

Kanser hastası yengesinin tedavi parası olan 300 bin TL'yi harcayan ve adını 'Ezel Bayraktar' olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Çalışıp parayı geri ödeyeceğini söyleyen Aslanhan, canlı yayında duygu dolu anlar yaşadı.

Atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden "Müge Anlı İle Tatlı Sert"e konuk olan, kanser hastası yengesinin tedavi parasını harcayan, Türk televizyon tarihinde bir döneme damgasını vuran 'Ezel' dizisinden esinlenerek adını 'Ezel Bayraktar' olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Kanser olan yengesi Tuğba Aslanhan'ın tedavi parası olan 300 bin TL'yi ağabeyinden alarak harcayan Ezel Bayraktar, yaptığı hata nedeniyşe pişmanlık duyduğunu belirterek duygu dolu anlar yaşadı. Yengesinin tedavi parasını harcayan Ezel Bayraktar, canlı yayında ailesinden ve Müge Anlı'dan özür diledi.

Kanser hastası yengesinin tedavi parasını yiyen Ezel Bayraktar, hüngür hüngür ağladı

"ÇALIŞIP PARAYI ÖDEYECEĞİM"

Yengesinin parasını harcamasını 'hata' olarak tanımlayan Ezel Bayraktar, bilinçsiz davrandığını vurgulayarak ailesiyle yaşamak istemediğini açıkladı. Canlı yayından ayrılmak isteyen Ezel Bayraktar, "Benim hayalim oyuncu olmak ve bu yola baş koydum. Sıradan bir insan olarak yaşamak istemiyorum. Parayı savurdum ve bilinçsiz davrandım. Çalışıp parayı ödeyeceğim. Gündüz ayrı yerde gece ayrı yerde çalışayım. Ben kimseyle muhatap olmak istemiyorum. Ben özür diliyorum ve artık canlı yayına çıkmak istemiyorum. Çalışayım, parayı toplu veremem ama parça parça vereceğim" dedi.

Kanser hastası yengesinin tedavi parasını yiyen Ezel Bayraktar, hüngür hüngür ağladı

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yaşadığı pişmanlık nedeniyle duygu dolu anlar yaşayan Ezel Bayraktar, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Müge Anlı ise 'Aslanhan' ailesine Ezel Bayraktar'a destek olmaları konusunda tavsiyede bulundu.

Canlı yayında yengesine 5 bin lira veren Ezel Bayraktar, harcadığı parayı geri ödeyebilmek için ne iş olsa yapacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN