Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'in yeni projesi dikkat çekti

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'in yeni projesi dikkat çekti

Meme kanseri ile mücadele eden oyuncu Canan Ergüder'den iyi haber geldi. Ergüder, Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla çekilen 'Sadan Hanım' belgesel sinema filmi için kamera karşısına geçti.

2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kenan Ece ile nikah masasına oturan ve Demir adında bir oğlu bulunan Canan Ergüder, bir süredir meme kanseriyle mücadele ediyor.‘Sadan Hanım: Bir İstanbul Hanımefendisi’ adlı belgesel sinema filminde rol alan ünlü oyuncunun son hali ortaya çıktı.

KARI-KOCA AYNI PROJEDE BULUŞTU

Ülkemizde ve dünyada giderek yaygınlaşan Alzheimer hastalığı, gerçek bir kişinin ilk kez teşhis konulduktan ölümüne kadar geçen 5 yıllık süredeki evrelerini de içerdiği ‘Sadan Hanım: Bir İstanbul Hanımefendisi’ adlı belgesel sinema filmine konu oldu. Yönetmen Göksel Gülensoy’un, Sadan Ünüvar’ın çocukluğundan ölümüne kadar Türkiye ve yurtdışında geçen hayatını anlattığı film, Alzheimer Haftası’nın başladığı 21 Eylül’de 'Başka Sinema' platformunun salonlarında gösterime girecek.

gjfgjfgjfgjfgjfgj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN