Kanserle mücadele eden Tanyeli'ye canlı yayında skandal soru! Tepkiler çığ gibi: 'İnsanlık ölmüş...'

Kanserle mücadele eden Tanyeli'ye canlı yayında skandal soru! Tepkiler çığ gibi: 'İnsanlık ölmüş...'

Bir süre önce pankreas kanseri teşhisi konulan ve kemoterapi tedavisi gören Tanyeli, sağlık durumu hakkında merak edilenleri yanıtladı. Ünlü isme canlı yayında sorulan soru tepki topladı.

Bir döneme damga vurarak 'Tanyeli' ismiyle hafızalara kazınan Öznür Kral'a bir süre önce pankreas kanseri teşhisi konmuş ve tedavisine hemen başlanmıştı. Kemoterapi alan Tanyeli, saçlarını da kazıttı. Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Beyaz Magazin' adlı magazin programına konuk olan Tanyeli'ye yöneltilen skandal soru tepki topladı.

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan Tanyeli, 14 yaşında anne olduğunu açıklayarak herkesi şaşırtan açıklamalara imza atmıştı. Ünlü isim kısa süre önce ise kansere yakalandığını açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

Beyaz Magazin adlı programa konuk olan Tanyeli, sağlık durumu hakkında merak edilenleri yanıtladı. Tanyeli, sunucu Bilal Özcan'ın kendisine yönelttiği "Mezar yeri aldın mı?" sorusu üzerine neye uğradığını şaşırdı.

Kanserle mücadele eden Tanyeli'ye ünlü sunucudan skandal soru: Mezar yeri aldın mı?

Programda evinden bağlanan Tanyeli, 'Ölümden korkmuyorum. Sonuna kadar hazırım' dedi. Tanyeli'nin bu sözleri sonrasında araya giren Bilal Özcan, 'Mesela mezar yeri mi aldı? Nasıl bir hazırlık yaptı?' diye sordu.

Özcan'ın kanser tedavisi gören Tanyeli'ye sorduğu bu soru sosyal medyada tepki topladı. Pek çok kullanıcı söz konusu soru sonrasında 'İnsanlık ölmüş' yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN