Kanserli hücreleri vücuttan uzaklaştırıyor! Kilo yerine gramla satılıyor

Kanserli hücreleri vücuttan uzaklaştırıyor! Kilo yerine gramla satılıyor

Kanserli hücreleri vücuttan uzaklaştırdığı iddia edilen ve birçok hastalığa 'şifa' olduğu kaydedilen Horum dutunun hasadı başladı. Horum dutundan yapılan pekmez ise kilo yerine gram ile satılıyor.

Türkiye'de uzmanların her fırsatta tüketilmesi gerektiğini belirttiği Horum dutu pekmezinin faydaları saymakla bitmiyor.

Kanser ve tümör hücrelerini vücuttan uzaklaştırma özelliğiyle ön plana çıkan ve birçok hastalığa faydasından dolayı ‘şifa kaynağı’ olarak bilinen horum dutu pekmezi vatandaşlardan yoğun talep görürken, kilo yerine gramla satılıyor.

h1.jpg

'EV ORTAMINDA SIFIR KATKI İLE YAPIYORUZ'

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi’nde Ramazan Yaman isimli vatandaş, hasadına başladıkları horum dutunu pekmez haline getirdikten sonra satışını yaptıklarını açıkladı.

Horum dutunu evlerinde güvenli, sıfır katkı ve temiz bir şekilde ürettiklerini söyleyen Yaman, "Organik olarak ürettiğimiz horum dutu pekmezinin kilosunu toptan 70 liraya ve perakende 90 liraya satıyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN