Kanserli yengesini dolandırarak gündeme oturmuştu! Müge Anlı çakma Ezel'i işe yerleştirdi: Maaşını duyanlar küçük dilini yuttu

Kanserli yengesini dolandırarak gündeme oturmuştu! Müge Anlı çakma Ezel'i işe yerleştirdi: Maaşını duyanlar küçük dilini yuttu

Kanserli yengesinin 300 bin TL’lik tedavi parasını alarak kayıplara karışan Ezel Bayraktar, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vurmuştu. Bulunan genç adam canlı yayına getirilmiş ve parayı çaldığını itiraf etmiş. Programda iş bularak çaldığı parayı ödeyeceğine söz veren Bayraktar, sonunda aradığı işi buldu. Aldığı maaş ise herkesin ağzını açık bıraktı. Bakın Ezel Bayraktar yeni işinde ne kadar maaş alacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan ‘Ezel’ olayı tüm Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yengesinin kanser tedavisi için biriktirdiği 300 bin TL’yi alıp ortalıktan kaybolan Ezel Bayraktar, canlı yayına çıkarak parayı geri ödeyeceğini söylemişti. İş bulmak için Müge AnlI’dan yardım isteyen Bayraktar, sonunda aradığı işi buldu. Aldığı maaş ise herkesin ağzını açık bıraktı. İşte detaylar…

ÖNCE ÇALDI SONRA İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ

ATV ekranlarında yayınlana Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan ‘Ezel’ olayı tüm Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kanser tedavisi gören yengesinin 300 bin TL’lik tedavi parasını çalan ve ismini Ezel Bayraktar olarak değiştiren şahıs, abisinin ve yengesinin parasını ödemek için çalışmaya başladı.

ARADIĞI İŞİ SONUNDA BULDU

Bir türlü iş beğenmeyen Ezel Bayraktar, sonunda aradığı işi buldu. Bir ayakkabı dükkanında satış danışmanı olarak işe giren Bayraktar, ilk iş gününde Müge Anlı tarafından takip edildi. Ezel'i izlediğini, yanlarında çalışmasını istediklerini, ilerleyen zamanlarda eğitimini alıp oyunculuk yapabileceğini söyleyen mağaza sahibi, Bayraktar'ın oyunculuk yeteneğini kullanarak ayakkabıların reklamını yapmasını istedi. İşe başlayan Bayraktar, kadın hayranlarına seslenerek "Mesela bu botu giyip benim yanıma gelebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

jkjkjk-3.jpg

MAAŞINI DUYANLAR KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU

Asıl merak konusu olan ise Ezel Bayraktar’ın bu işten ne kadar maaş alacağıydı. Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklamada Ezel Bayraktar’ın ayakkabı dükkanından tam 15 bin TL maaş alacağını söyledi. Ezel Bayraktar’ın maaşı ise sosyal medyada gündem oldu.

jhjhjh-2.jpg

“ALDIĞIN PARALARI YENGENE VERİYORSUN”

Ezel ilk iş gününde işvereniyle anlaştı ve hatta ilk yevmiyesini de aldı. Ancak dükkan sahibi "Bunu yengeye veriyorsun, bundan sonra da her hafta haftalığını aldığın zaman yengeye verip geliyorsun" şeklinde konuştu. Ezel Bayraktar ise Anlı'nın "Bu benim için daha ciddi bir iş. Onlar sana meslek öğretirler, senin de faydan dokunur. Ne dersin?" sözleri üzerine "Hafta sonunu bir geçireyim. İşlerim var onları yapayım. Hafta içi konuşacağım. Günlüğümü de vereyim yengeme" dedi. Ancak kanser hastası kadın, Bayraktar'ın parasını almadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN