Kara para akladıkları söyleniyordu! Engin Polat emniyete mi alındı? Dilan Polat canlı yayın açıp ateş püskürdü

Kara para akladıkları söyleniyordu! Engin Polat emniyete mi alındı? Dilan Polat canlı yayın açıp ateş püskürdü

Gösterişli hayatı ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerinden olan Dilan Polat hakkında şoke eden suçlama. Yaptığı paylaşımlarla 'Sonradan görme! Para aklıyor bu' gibi yorumlar alan Polat'ın bu sefer başı kocasıyla dertte. Engin Polat hakkında çıkan son iddilara herkesi şoke etti. Kara para akladıkları söyleniyordu! Engin Polat emniyete mi alındı? Dilan Polat canlı yayında ateş püskürdü. Bakın ünlü fenomen çıkan iddialara nasıl yanıt verdi...

Lüks hayatı ile dillerden düşmeyen Dilan Polat sinirden çıldırdı. Sosyal medyada hakkında çıkan 'Para aklıyor' yorumlarına Instagram hesabından yanıt veren Polat'ın bu sefer başı büyük dertte. Kocası Engin Polat hakkında çıkan iddialar herkesi şoke etti. Engin Polat emniyete mi alındı? Kara para akladıkları söyleniyordu... Dilan Polat canlı yayında ateş püskürdü. Söyledikleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Yer yerinden oynayacak!

kjkjkj-2023-09-27t110942-313.jpg

Son günlerde sosyal medyada gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında ortaya atılan son iddialar herkesi şoke etti. Daha önce Engin Polat'ın birini vurduğu ve kara para aldıkları iddia edilmişti. Bu iddialar üzerine Engin Polat'ın emniyete çağrıldığı öne sürüldü.

ENGİN POLAT EMNİYETE Mİ ALINDI? DİLAN POLAT'TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düşerken İkinci Sayfa'dan Gülşen yayında "Engin Polat'ın emniyete alındığı iddiası... Kriminal bir olaydan emniyete alındı" dedi. Gülşen'in açıklamalarının ardından canlı yayına bağlanan Dilan Polat adeta ateş püskürdü.

kjkjkj-2023-09-27t110842-991.jpg

CANLI YAYINDA ATEŞ PÜSKÜRDÜ: ALLAH BELANIZI VERSİN!

Eşi ile ilgili ortaya atılan iddialara yanıt veren Dilan Polat, "Kafayı yemişler, adam burada uyuyor. Gerçekten Allah belalarını versin yani. Uydurup duruyorlar, tahammülüm kalmadı. Kime neyin hesabını vereceğim ben sürekli uydurmasyon. Karı-koca hiçbir problemimiz yok, inceleniyorum zaten, benim devletime veremeyeceğim hesabım yok. Daha detaylı inceleme aşamasındayız." diyerek çıkan iddilara tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN