Kara para aklama iddiasıyla gündeme gelen Dilan Polat hakkında bir şok daha! Bu kadarını kimse beklemiyordu

Kara para aklama iddiasıyla gündeme gelen Dilan Polat hakkında bir şok daha! Bu kadarını kimse beklemiyordu

Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden biri olan Dilan Polat, yine gündeme bomba gibi oturdu. Geçtiğimiz günlerde bir programda yaptığı açıklamalarla gündemi sarsan Dilan Polat hakkında bir şok daha!

Sosyal medya hesabında 6.7 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat 'a eşi Engin Polat tarafından uçak alınmasından sonra geçtiğimiz günlerde de 2.sayfa programına konuk olmuştu. Programda Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan fenomen isim program esnasında sözleri ile gündeme adeta damga vurdu. Ünlü fenomen açıklamaları arasında 'Günlük 750 Bin TL harcıyorum' demesiyle gündemi sarsmıştı.

haber-20230924145006.jpg

Dilan Polat' ın programda yaptığı bu açıklamadan sonra jet hızıyla cevap başta Özgür Demirtaş'tan gelmişti. Demirtaş; Dilan ve Engin Polat çiftinin servetinin nerden geldiğini ve maliyenin mutlaka inceleme yapması gerektiğini söylemişti.

kapak-134437.jpg

Lüks yaşantıları ile herkesin dilinde olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para akladığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bu duruma oldukça sinirlenip tepki gösteren Dilan Polat ''Biz gibi insanlara neleri yakıştırdılar, benim kardeşlerime, kocama ve bana. Biz devletini vatanını çok seven insanlarız.'' açıklamasında bulunmuştu.

kapak-113242.jpg

Bugün ise yepyeni bir iddia ortaya atıldı. İddiayı atan ise Sisi lakaplı Seyhan Soylu' ydu. Seyhan Soylu, ünlü fenomen çiftinin varlıklı bir aileden geldiklerini yalanlıyor. Bunun üzerine Seyhan Soylu sosyal medya hesabı üzerinden şu iddialarda bulundu. "Dilan Polat ve Engin Polat şu anda birilerini vurdurdu. Avukatlarımla bir araya geldik, 11 sayfalık bir ifade hazırladık" diyen Seyhan Soylu, şok eden iddiasını sürdürdü.

seyhan-soylu-aoug-cover-xjqq-cover.webp

'SONUNCUSU DA DİLAN POLAT OLACAK'

Seyhan Soylu, Polat çifti hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirterek "Tüm mal varlıklarına el koydurmak için, yarın bütün avukatlarım girişimde bulunuyoruz. Çiftlikbank'ından Detay Maxinet'ine hepsini deşifre ettim, sonuncusu da Dilan Polat olacak dedim" sözleriyle bu işin peşini bırakmayacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN