Karbonat mucizesi! Saçınıza sürün mucizeyi anında görün: İşte kuaförlerin sır gibi sakladığı yöntem

Karbonat mucizesi! Saçınıza sürün mucizeyi anında görün: İşte kuaförlerin sır gibi sakladığı yöntem

Saçlarına düşkün çoğu kişinin en büyük derdi kepek sorunu. Kepek sorunu için pek çok kişi sorunu şampuan değiştirmekle çözmeye çalışıyor. Bu haberde size vereceğimiz tüyo ile kepek sorunundan oldukça kolay ve ucuz bir yolla kurtulabilirsiniz. İşte detaylar...

Saç bakımı oldukça zordur ve emek ister. Saçlarda bazen kepek görünümü ortaya çıkar ve kolay kolay geçmez. Çoğu kişi bu kepekleri önemsemez ancak bu kepekler zamanla kelliğe neden oluyor. Saç diplerine olan etkisi arttıkça kaşıntı, deri döküntüsü hatta egzamaya kadar neden olabiliyor. Sizin de en büyük derdiniz geçmeyen kepek sorunuysa bu yöntem ile kafanız baştan aşağı rahatlayacak. Kepeği anında yok eden pratik yöntem, tek malzeme ile kusursuz sonuç.

Saçlarda kepek sorunu her yaşta görülebilen güçlü bir hastalıktır. Kadınların sıklıkla şikayetçi olduğu bu konu zamanla büyük sorunlara yol açabiliyor. Bu sorunlardan biri kellik. Kepek saç diplerinde kaşıntı ve deri döküntüsüne neden olur. Saçınızda oluşan o kaşınma hissiyatı bir türlü geçmez ve sizi zorlar. Bu dertten kurtulmanın yolu ise oldukça basittir. Karbonat her alanda kullanılan mucizevi etkiye sahip olan bir ürün. Peki karbonatın aynı zamanda saç bakımlarında kullanıldığını biliyor muydunuz? Belki size tuhaf gelmiş olabilir ancak bu yöntem ile saçınızda ki kepeklerden kurtulacaksınız. İşte kuaförlerin sır gibi sakladığı o yöntem...

SAÇINIZDAKİ KEPEKLERDEN BİR HAFTADA KURTULUN

Kepek oluşumu özellikle kadınlarda görülen ve bir türlü geçmeyen hastalıklardan biridir. Kepek oluşumunun birçok nedeni bulunur. Sağlıksız beslenme, saçın doğal yağının azalması veya fazla derecede saçları kurutmak. Bunlar saçı kötü etkiler ancak bu daha başlangıçtır. Kepek sorunu bir zaman sonra kelliğe neden olur ve istenmeyen görüntülere yol açar. Peki kepek sorunundan nasıl kurtuluruz? Bu basit doğal yöntem ile saçınızdaki kepeklerden bir hafta kurtulacaksınız.

mggfgfgf-001.jpg

SAÇTA KEPEK OLUŞUMU NEDEN OLUR?

Kepek, hem kadınlarda hem de erkeklerde görülebilen, beyaz ve gri cilt pullarının saç derisinde ya da saçın üzerinde görünmesine neden olan, yaygın bir cilt sorunudur. Yapılan çalışmalar, kepeğin toplumda görünme oranının %50 olduğunu gösterir. Diğer bir deyişle her iki kişiden birinde kepek görülür. Kepek, genellikle ciddi bir soruna işaret etmez ve kişiden kişiye bulaşmaz. Bununla beraber estetik olarak sıkıntı yaratan bir durumdur.

muuuuu.jpg

Kepek, erkeklerde kadınlardan daha fazla rastlanır. Bunun nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte kadınların kafa derisini örten saçın daha sık olması nedeniyle kepeğin daha az gözlenmesi olabilir. Bir başka olası sebep ise şu şekilde belirtilmiştir; kadınlar saç bakımı için kullandıkları ürünleri özenle seçtikleri ve kolay kolay değiştirmedikleri için kullandıkları kepek karşıtı ürünlerin faydasını daha net görebilir. Bu nedenle kadınlarda erkeklere kıyasla, tedaviye uyum ve tedavi başarısı daha yüksektir.

Cilt kendisini sürekli yenileyen bir sisteme sahiptir. Cildin alt kısmında yeni hücreler oluştukça, üst yüzeye yani hava ile temas eden yöne doğru ölü hücreler itilir. Bu doğal süreç sırasında, yıkanırken su ile dökülen ölü deri hücreleri, göz ile görülmez. Fakat herhangi bir nedenden dolayı bu döngü bozulduğunda ve hızlandığında, ölü deri hücreleri saç köklerinde birikmeye başlar ve kepek oluşur.

KUAFÖRLERİN SIR GİBİ SAKLADIĞI O YÖNTEM

Yukarıda bahsettiğimiz gibi saçta kepek oluşumunun birçok nedeni vardır. Peki bu kepek derdinden nasıl kurtulacağız? Karbonat ile saçınızdaki tüm kepeklerden kurtulacaksınız. İşte kuaförlerin sır gibi sakladığı o yöntem;

miiii.jpg

İlk olarak karbonat ile limon suyunu yakınıza alın. Ardından saçınıza bir ölçek karbonat ve sıkılmış limonu sürün ve güzelce masaj yapın. Masajın ardından saçınızı 2 şişe soda ile yıkayın. Buraya dikkat saçınızı mutlaka soda ile yıkayın. Bu işlemi düzenli olarak kullanın ve saçınızdaki kepeklerin bittiğini göreceksiniz. Ayrıca bu kür saçınızda oluşan egzama, sedef ve sivilcelenme sorununu da çözüm olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN