Kardeşlerim dizisine bomba isim! Reytingleri artık kimse tutamaz, o oyuncunun eşi de diziye katılıyor

Kardeşlerim dizisine bomba isim! Reytingleri artık kimse tutamaz, o oyuncunun eşi de diziye katılıyor

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim’de bomba isim! Reytingleri artık kimse tutamaz… O oyuncunun eşi de diziye dahil oldu. İlerleyen bölümlerde heyecanlı anlar izleyicileri bekliyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un yer aldığı Kardeşlerim dizisi her hafta cumartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanıyor. Uzun süredir izleyici karşısına çıkan dizi heyecanlı bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son olarak diziye dair yaşanan bir gelişme ise hayranlarını heyecanlandırdı. Ünlü isim diziye dahil oldu. Üstelik eşi de Kardeşlerim dizisinde oynuyor. İşte o oyuncu…

SÜSEN KARAKTERİNİN ANNESİ OLARAK GELİYOR

Dört sezondur ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim, yeni sezon bölümleri ile geçtiğimiz hafta izleyenlerle yeniden buluştu. İlk bölümlerinden itibaren oldukça heyecanlı geçen dizide yeni bir gelişme yaşandı. Başarılı oyuncu Şeyma Korkmaz’da diziye dahil oldu.

kardeslerim-dizisine-bomba-isim-2.jpg

Son olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisinde rol alan Korkmaz daha önce uzun süre yayınlanan Beni Affet dizisinde de Feride karakterine hayat vermişti. Alınan bilgilere göre Korkmaz’ın 99. bölümden itibaren Kardeşlerim dizisine katılacağı ve Süsen karakterinin annesi Süreyya olarak rol alacağı öğrenildi.

kardeslerim-dizisine-bomba-isim-1.jpg

EŞİ İLE AYNI PROJEDE

Şeyma Korkmaz’ın eşi Cüneyt Mete ise Kardeşlerim dizisinde Orhan karakterine hayat veriyor. İkili daha önce Beni Affet dizisinde de birlikte rol almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN