Katıldığı düğünde dansöz oynatılmıştı! Nihat Hatipoğlu'ndan şaşırtan açıklama: "Anormal bir durum görmedim"

Katıldığı düğünde dansöz oynatılmıştı! Nihat Hatipoğlu'ndan şaşırtan açıklama: "Anormal bir durum görmedim"

Geçtiğimiz günlerde Burcu Özüyaman ile Lübnanlı Rachad Ghandour arasında gerçekleşen düğüne katılan Nihat Hatipoğlu, düğünde dansöz oynatılması sonrasında eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelmişti. Ünlü ilahiyatçı kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt vererek sessizliğini bozdu.

Ünlü şarkıcı Sevim Egesoy'un kızı Burcu Özüyaman, geçtiğimiz günlerde Lübnanlı Rachad Ghandour ile dünyaevine girmiş, çiftin imam nikahını ise ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu kıymıştı. Nihat Hatipoğlu'nun katıldığı düğünde dansöz oynatılması kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında girerken ünlü ilahiyatçı, kendisine yöneltilen eleştiriler sonrasında sessizliğini bozdu.

Lübnan, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katar'dan birçok davetlinin katıldığı törende çiftin imam nikahını ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu kıymış, eşiyle birlikte törene katılan Hatipoğlu, imam nikahını kıydıktan sonra çiçeği burnunda çifte evlilikle ilgili tavsiyeler vermeyi de ihmal etmemişti.

4

DANSÖZLER SAHNE ALDI

Kıyılan nikahın ardından dansözlerin sahne alması davetlileri şaşırtmışa ayrıca imam nikahı kıyılırken davetlilerin başlarını örtmemesi ve imam nikahından hemen sonra dansözlerin sahneye çıkması da bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini toplamıştı.

Haberler.com'un YouTube kanalına konuk olan Nihat Hatipoğlu, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt vererek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Olgun Kızıltepe'nin sorularını yanıtlayan Nihat Hatipoğlu, düğünde anormal bir durum görmediğini belirtirken düğünde alkol kullanılmadığını da açıkladı.

Nihat Hatipoğlu'ndan çok konuşulacak sözler​​​​​​​

"ANORMAL BİR DURUM GÖRMEDİM"

Toplumun her kesimi tarafından takip edilen bir insan olduğunu dile getiren Hatipoğlu, şunları söyledi:

"Türkiye'de daha önemli konular varken bunları konuşmamak gerekir. Toplumun her kesimi tarafından takip edilen bir insanım. Toplumun her kesiminden insanla da fotoğraf çektirmişimdir. İslam'ı tebliğ etmek için bir kişi kazanacaksam binlerce kilometre gitmeye razıyım. Ben hayatım boyunca hep insanları kurtarmaya ve İslam'ı anlatmaya gayret ettim. İslam'ın yumuşak olan yüzünü göstermeye çalıştım ama hep farklı şeyler gösteriliyor. Tebliğ tarzım sadece cami değil, her yerde var. Bir yere davet edildiğimde bir fayda sağlayacaksam hayır demem.

Türk kızımız ile Lübnan asıllı damadın düğünüydü. Bir kardeşimiz arayarak dini nikahlarını kıymamı istedi. İki gencin çok istediğini duyunca kıramadım. Eşimi de alarak düğüne gittim. Bizi karşıladıkları yerde anormal bir durum görmedim. Lübnan Müftü Yardımcısı ve Filistinli bir hocamız daha vardı. Aynı zamanda üst düzey konuklar da vardı.

3

DÜĞÜNDE İSLAM'I ANLATTIM

10-15 dakika düğünde İslam'ı anlattım ve dua ettim. Dini nikahı ben değil, Lübnanlı Müftü kıydı. Daha önce yanıma gelenleri kırmayarak uçak ve konferanslarda da nikah kıymışlığım oldu. Müftü nikahı kıydıktan sonra biz eşimle düğünden ayrıldık. Bizden sonra semazen gösterisi ve eğlenceler oldu. O ortamda gördüğüm kadarıyla içki yoktu. Nikah kıyılırken de düğünde anormal bir durum yoktu. Görüntü alanlar da son derece makul giyimliydi. Herkesin bu durumdaki görüşü farklıdır ve anlayışlı karşılamak gerekiyor"

3

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN