Kayahan'ın kızı Beste Açar: Babam yattığı yerde huzurlu değil

Kayahan'ın kızı Beste Açar: Babam yattığı yerde huzurlu değil

Kayahan'ın eski eşi İpek Açar Kömürcü'nün, 2019 yılında evlendiği Alper Kömürcü ile merhum müzisyenin villasında tatil yapması, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ı kızdırdı. Babasının anısına saygı göstermediği gerekçesiyle eski üvey annesine dava açacağını açıkladı.

2015 yılında vefat eden şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar, evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmaya devam eden Kayahan'ın eski eşi İpek Açar Kömürcü'ye tepki göstermişti. İkili sosyal medya hesaplarından art arda paylaşımlar yaparak birbirini suçlamıştı.

Kayahan'ın vefatından 4 yıl sonra orkestra şefi Alper Kömürcü ile evlenen İpek Açar, yeni eşi ve onun ailesiyle birlikte Kayahan'ın Gömeç'teki 'Gönül Köşkü' adlı villasına tatil yapmaya gitti.

611f6454d265a2244c3e6e09-1
Beste Açar Haravon, Rüzgar Haravon, İpek Açar Kömürcü

"BABAMIN ANILARINI HİÇE SAYIYOR, DAVA AÇACAĞIM"

Kayahan'ın kızı Beste Açar, miras olarak kalan şarkıların tüm haklarını da üstüne almak isteyen İpek Açar Kömürcü'ye tepki gösterdi ve hukuki yollara başvuracağını söyledi:

"Ben para pul, mal mülk peşinde değilim. Beni üzen işin maneviyat tarafı. Ben babamın eşyaları müze olsun istedim. Zaten oraya gitmek istemiyorum çünkü o anılar, yaşananlar her saniye gözümün önünde.

Haftaya avukatımla buluşup hukuk çerçevesinde neler yapabiliriz diye konuşacağız ve dava açacağım. Orada eşi ve eşinin ailesiyle tatil yapması ve babamın değerlerini, anılarını hiçe sayması beni üzüyor."

kayahan-in-kizi-beste-acar-hakkimi-helal-etmiyoru-1998340
Beste Açar, Kayahan, İpek Açar Kömürcü

"BABAM YATTIĞI YERDE HUZURLU DEĞİL"

Beste Açar, evle ilgili iddialarını şu sözlerle sürdürdü: "Gömeç'teki evde geçen hafta eşinin ailesinin kaldığının görüntüsü ve ses kaydım mevcut. Evin satılması için bulduğum alıcıları da kabul etmeyen İpek Hanım her şeye profesyonelce kılıf buluyor.

Babam yattığı yerde huzurlu değil. Evin masraflarına gelince. Bu zamana kadar tüm giderlerin payıma düşen 8/3 bölümünü ödediğimin faturaları ve avukatlarımızın yıllardır yazdığı bilgi mail'leri Whatsapp grubumuzda var."

lugopkucfkiptfriot5oda
İpek Açar Kömürcü, Aslı Gönül Açar, Kayahan

İPEK AÇAR İLE BESTE AÇAR NEDEN KAVGALI?

Kayahan'ın kızı Best Açar, İpek Açar Kömürcü'ye yeniden evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmaya devam ettiği için tepki göstermişti:

"Bedenler sonludur ancak varlığımız enerjetik formda sonsuzdur ve her zaman iletişim mümkündür. Babam diyor ki; İpek Hanım evlendiği için soyadımı kullanmasına iznim yoktur."

İpek Açar Kömürcü de şu sözlerle karşılık vermişti: "Öbür dünyada olan babamla konuştum diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm; Türkiye Cumhuriyeti'nin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım. Ben böyle olmasını istiyorum."

beste-acar-ipek-acarin-dugunune-neden-katilmadigini-acikladi-23092019jpg
Alper Kömürcü ve İpek Açar Kömürcü

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN