Kediciklerden sonra Dilan Polat'ın belgeseli rekor kırdı! 2 günde 1 milyon izlenme: Enercii belgeseli detaylarıyla şok etti

Kediciklerden sonra Dilan Polat'ın belgeseli rekor kırdı! 2 günde 1 milyon izlenme: Enercii belgeseli detaylarıyla şok etti

Sosyal medyanın gündemine oturan "Enercii" belgeseli kısa bir süre önce paylaşıldı. Son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gündeme geldi. Çift hakkında detayların paylaşılmasıyla, Youtube üzerinden "Enercii" belgeseli paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Sosyal medyada lüks yaşamını sık sık paylaşan Dilan Polat, Masak'ın radarına takıldı. Kara para aklama suçu neticesinde tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Cüneyt Özdemir'in yöneticiliğinde "Enercii" belgeseli paylaşıldı.

"ENERCİİ" BELGESELİ PAYLAŞILDI

Lüks hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Dilan Polat, üzerinde açılan soruşturmaların ardından tutuklandı. Polat ailesi "Kara para aklama" ve "Vergi kaçırma" gibi daha birçok olay üzerinden açılan soruşturmaların ardından tutuklandı. Dilan Polat ve Engin Polat çifti tüm Türkiye'nin dikkatini çekerken, yaşantıları hakkında ilk belgesel paylaşıldı.

Polat çifti hakkında sosyal medyada yeni detaylar gelmeye devam ederken, Cüneyt Özdemir, çiftin yaşamı hakkında açıklamalarda bulundu. Cüneyt Özdemir'in yönetmenliğinde, yapımcılığını ise Kenan Taş'ın üstlendiği, Perihan Mağden'in kaleme aldığı metinle birlikte "Enercii" belgeseli yayınlandı.

s-42f1133d625b9be497d9408dd9feb1bd8576c5c5.webp

MİLYON İZLENDİ

Cüneyt Özdemir tarafından, belgesel hakkında ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Enercii belgeselinin ilk bölümünü paylaştı. Cüneyt Özdemir, "Türkiye'nin bu kadar kısa zamanda en çok izlenen belgeseli oldu" ifadeleri dikkat çekti. Belgesel sadece iki günde bir milyon izleyiciye ulaştı.

ENERCİİ | 1. BÖLÜM

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN