Kenan İmirzalioğlu'ndan sürpriz ayrılık kararı! 3 yıl sonra ilk kez...

Kenan İmirzalioğlu'ndan sürpriz ayrılık kararı! 3 yıl sonra ilk kez...

2019 yılından bu yana Atv'nin reyting rekortmeni 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasını sunan ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu'ndan sürpriz haber geldi.

5 Ekim 2019'dan beri Atv'nin reyting rekortmeni 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasında sunuculuk yaparak oyunculuğu ikinci plana atan ünlü aktör Kenan İmirzalioğlu, büyük bir sürprize atarak setlere geri dönme kararı aldı.

Son olarak 2020 yılında dijital platform Blu TV'de izleyiciyle buluşan 'Alef' adlı dizide Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen ile başrolü paylaşarak 'Kemal' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu, setlere geri dönüyor.

Uzun süredir gelen projeleri değerlendiren Kenan İmirzalıoğlu, Eşkıya, Çiçek Abbas ve Fahriye Abla gibi kült filmlerin mimarı olan Yavuz Tuğrul'un hazırladığı yeni dizide rol alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bir süredir kendisine yöneltilen teklifleri değerlendirmeye alan ünlü oyuncu, Yavuz Turgul, Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş'in beraber hazırladığı dizi ile setlere geri dönecek. Dizinin yapım şirketi ise TMC Film oldu. Projenin detayları ise henüz netlik kazanmadı.

Bu gelişme sonrasında ünlü oyuncunun 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasından ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN