Kilerleri boşaltın! Tarım Kredi market indirimi tıka basa stok aptıracak! Pirinçten havlu kağıda şok indirimler!

Kilerleri boşaltın! Tarım Kredi market indirimi tıka basa stok aptıracak! Pirinçten havlu kağıda şok indirimler!

Tarım kredi marketi temel ihtiyaç maddelerinde hafta sonu indirim yağmuru başladı Çay, kağıt havlu, şeker, pirinç ve daha birçok emtianın fiyatları düşüyor.

Çay, kağıt havlu, şeker, pirinç gibi birçok emtianın fiyatları düştü. Tarım Kredi Marketleri temel ihtiyaç maddelerine hafta sonu komisyon yağmuru başladı Yükselen enflasyon, insanları mevcut para için iyi alışveriş seçeneklerini değerlendirmeye zorluyor. Bu konuda çeşitli marketlerin sunduğu fırsatlardan yararlananlar ucuza alışveriş yapabilmektedir....

Tarım Kredi Marketlerinden Temel İhtiyaç Ürünlerinde Dev Hafta Sonu İndirimi!!!

tarım kredi market

Döviz kuru oynaklığı ve artan enflasyon nedeniyle ay sonunu zar zor atlatan vatandaşları sevindirecek bir haber de peynirden çaya, sütten una birçok emtianın satışını yapan tarım kredi birliklerinden geldi. İndirimli Tarım Kredi Marketleri faaliyete geçti. 31 Ocak'a kadar dev bir indirim kampanyası. Halkın zor durumdaki mali durumuna çare olan haber, birçok aileyi rahatlattı.

Ürünler arasında; TK macar salam, TK kasap sucuk, TK kakaolu fındık kreması, TK keçiboynuzu tahin helvası, Marmarabirlik elit siyah zeytin, TK süzme beyaz peynir, Aynes tost peyniri, TK süzme çiçek balı, TK satır köfte, ESK gövde tavuk, ESK tavuk sarma , Feast patatesli granitür, Feast taze fasulye, Feast ıspanak, Feast bezelye, Feast mısır, TK demlik poşet siyah çay 48 adet, TK ıhlamur çayı, Çaykur Rize Turist çay indirimli fiyatlarıyla satışa çıkıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN