‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasında bir ilk! Genç yarışmacı 5 milyonluk soruyu açtırdı: Tüm Türkiye o ana kilitlendi

ATV’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan ‘Kim Milyon Olmak İster?’ yarışmasında bir ilk yaşandı. Genç yarışmacı 5 milyonluk soruyu açtırdı ve tüm Türkiye’yi heyecan boğdu. İşte detaylar…

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı ve her hafta Pazar akşamları ATV’de yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?” yarışması son bölümü ile ülkeyi heyecana boğdu. Henüz 19 yaşındaki yarışmacı 5 milyon liralık soruyu açtırdı ve zafere ulaştı. Hem soru hem de o anlar sosyal medyada gündem oldu.

yeni-proje-10.jpg

5 MİLYONUN SAHİBİ OLDU

19 yaşındaki genç yarışmacı Berk Göktaş, geçtiğimiz hafta gösterdiği başarılı performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakmıştı. Bu hafta büyük ödül olan 5 milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazanan yarışmacı, soruyu yanıtladı. Genç yarışmacının yanıtladığı soru ise şöyleydi:

"Bakara Suresi'nde, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğullarının, "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diye isyan edip Hz. Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?"

a) Mercimek

b) Soğan

c) Nohut

d) Sarımsak

Cevap: C şıkkı

yeni-proje-9.jpg

HEYECANI HERKESİ DUYGULANDIRDI

Finalde sorulan soruya doğru yanıtı veren yarışmacı 5 milyonun sahibi oldu. Soruyu yanıtladıktan sonra heyecanını paylaşan Göktaş, "Soruyu ilk gördüğümde "eyvah" dedim. Kalbim beni yanıltmadı. Parayı yüksek lisans eğitimimde kullanacağım” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir