Kim Milyoner Olmak İster’de çok kolay soruyu bilemedi! Üniversite mezunu olması yetmedi! O soruya cevap veremedi

Kim Milyoner Olmak İster’de çok kolay soruyu bilemedi! Üniversite mezunu olması yetmedi! O soruya cevap veremedi

İzleyicilerini ekrana kilitleyen Kim Milyoner Olmak İster programında şaşırtan olay yaşandı. Son bölümde yarışmacılardan biri kendisine sorula n çok basit sorunun yanıtını veremeyince sosyal medyada gündem oldu. Üniversite mezunu olması yetmedi...

ATV ekranlarında heyecanla takip edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında unutulmaz anlar yaşanmaya devam ediyor. Son bölümde, üniversite mezunu bir genç, basit bir matematik sorusuna veremediği cevapla herkesi şaşırttı.

9 EKSİ 4 KAÇ EDER?

Resim

Yarışmacıya yöneltilen soru, "9 eksik 4 kaç eder?" oldu. Ancak beklenenin aksine, üniversite mezunu genç kız bu soruya cevap veremedi ve telefon joker hakkını kullandı. Daha da şaşırtıcı olanı ise, yarışmacının mühendis arkadaşını arayarak yardım istemesi oldu. Ancak mühendis arkadaşı da bu basit soruya doğru cevap veremedi.

Resim

Sorunun cevabı olan "5"i bilmeyen yarışmacı ve telefon jokeri, stüdyodaki herkesi şaşkına çevirdi. Basit matematik işlemine dair yaşanan bu olay, izleyiciler arasında da büyük şaşkınlık yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN