Kimsenin ekmeğiyle oynamam diyen Seda Sayan hakkında büyük iddia! Demet Akalın canlı yayında ağzında kaçırdı

Kimsenin ekmeğiyle oynamam diyen Seda Sayan hakkında büyük iddia! Demet Akalın canlı yayında ağzında kaçırdı

Demet Akalın canlı yayında ağzında kaçırdı! Akalın, Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programında konuştu! Kimsenin ekmeğiyle oynamam diyen Seda Sayan hakkında büyük iddia! Demet Akalın yine kendini tutamadı...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Star TV'de Alişan ile hazırladıkları sabah programının final yapmasının ardından yaşanan koltuk krizini anlattı. Akalın, Star TV'nin tercihini Seda Sayan'dan yana kullanmasının ardından duygusal bir çıkış yaptı. Sosyal medya hesaplarında Seda Sayan'ı silen Akalın, ortaya konu ile ilgili yeni iddialar attı. Şimdilerde Jess Molho ile "Gel Konuşalım" programında yer alan Akalın, olayın perde arkasını ilk kez paylaştı.

"SEDA ABLA BİZİM ELİMİZDEN ALANA KADAR"

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah canlı izle! 28 Mayıs 2021 Cuma canlı izle! Star Tv bugünkü konukları kim? - Haberler

Mynet'in haberine göre, Akalın, Seda Sayan'ın kendi programlarının yerini almasına ilişkin, "Seda abla bizim elimizden alana kadar" ifadelerini kullanarak duygusal bir çıkış yaptı. "Bana bir mesaj. Ben geliyorum sabahların sultanı" diyerek konuşmasına devam eden Akalın, televizyon dünyasının her şeyin olabileceği bir yer olduğunu vurgulayarak "Her şey olabilir Jess, burası televizyon dünyası" dedi.

Seda Sayan ise yaşanan duruma ilişkin "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" ifadesini kullanmış ancak Demet Akalın'ın, "Cenaze evine davulla gidilmez" sözleriyle sert bir yanıt almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN