Kırışıklıklarınıza kalıcı çözüm! Bir damla sürüp yatın sabaha 10 yaş gençleşin! Kırışıklıklara karşı doğal botoks…

Kırışıklıklarınıza kalıcı çözüm! Bir damla sürüp yatın sabaha 10 yaş gençleşin! Kırışıklıklara karşı doğal botoks…

Cilt bakımı özellikle de kadınlar için oldukça önemli konulardan biridir. Düzenli bakım yapıldığı takdirde cildiniz geç yaşlanacak ve genç görünümünü kolay kolay kaybetmeyecektir. Hele ki derin kırışıklıklarınız, sarkmalarınız ve cilt lekeleriniz varsa cilt bakımını aksatmamanız önerilmektedir. Kırışıklıklarınızdan kolaylıkla kurtulmak istiyorsanız çok basit bir yöntemle geceden sabaha 10 yaş gençleşebilirsiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Cilt bakımı aksatıldığı takdirde cildin sönmesi ve yaşlanması daha kolay bir hal alacaktır. Çoğu kadın ise bunu istemez. Yaş ilerledikçe genç görünümün kaybolması pek tercih edilmez. Dolayısıyla cildini önemseyen kişiler yaşlanma karşıtı, kırışıklık giderici, leke açıcı doğal çözümler arıyor.

Yaşlanmanın en belirgin özellikleri, derin kırışıklıklar, lekeler, ince çizgiler ve yüzde oluşan sarkmalardır. Bunlardan kurtulmanın ise doğal yolları vardır. Eğer ki cildinizin erken yaşlanmasını önlemek istiyorsanız cilt bakımını aksatmadan yapmanız gerekmektedir.

Cilt bakımı malzemeleri son dönemlerde fazlasıyla artış gösterdi. Lakin her üründen istenilen sonuç alınamıyor. Bu yüzden cilt sağlığına önem veren kişiler çareyi doğal yöntemlerde aramaya başladı. Doğal yağları cilt bakım rutininize ekleyerek daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Peki nedir bu yağlar?

YAŞLANMANIZA ENGEL OLACAK MUCİZEVİ YAĞLAR

KUŞBURNU YAĞI

kusburnu.jpg

Kuşburnu, barındırdığı bileşenler sayesinde kırışıklıklara, ince çizgilere ve lekelere iyi gelmektedir. İçerisinde bolca A Vitamini, beta-karoten ve likopen bulundurur. Bu bileşenler yaşlanmayı geciktirir.

ZEYTİNYAĞI

zeytinyagi.jpg

Zeytinyağının içinde bulunan E vitamini cildi onarmaktadır. Ayrıca tahrişe ve kızarıklığa da iyi gelir.

Zeytinyağını cildinize uygulamak için biraz limona ihtiyacınız olacak. 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 2-3 damla limon suyu ekleyerek cildinize eşit şekilde masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

AVOKADO YAĞI

avokado.jpg

Avokado, kuru ciltlerin çok seveceği bileşenler içermektedir. Vitamin kaynağı olan avokado yağı, cildi neme boğar.

Birkaç damla avokado yağını temiz cildinize masaj yaparak sürebilirsiniz. 10-15 dakika cildinizde beklettikten sonra duru suyla yüzünüzü yıkamalısınız. Bu işlemi haftanın 1-2 günü uygulamanız daha verimli sonuçlar almanıza yardımcı olur.

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI

uzum-cekirdegi-yagi.jpg

Üzüm çekirdeği yağının içinde bulunan e vitamini, cildi onarmaya ve cilt hücrelerini yenilemeye yardımcı olur. Dolayısıyla yaşlanma karşıtı bir etki sağlayarak genç cilt görünümü kazanmanızı sağlar. Cilde doğal kolajen sağlayan bu ürünü yüzünüze masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN